Crypto Gals TikTok-mode on Prinxy

Crypto Gals TikTok-mode spelen op Prinxy

Het verhaal over Crypto Gals TikTok-mode

Het aankleedspel Crypto Gals is het eerste spel waarin je op een leuke en unieke manier mode kunt combineren met de blockchain. Speel vandaag nog het Crypto Gals TikTok Fashion- spel, sluit je aan bij deze twee beste vrienden die graag samen tijd doorbrengen en creëer hun perfecte outfit met de meest stijlvolle stukken in hun kast!

De Crypto Gals zijn klaar om een van de meest populaire sociale platforms van tegenwoordig te betreden, compleet met zijn eigen reeks trending stijlen, leuke uitdagingen en miljoenen volgers. Geïnspireerd door de crypto- en TikTok-werelden, biedt deze game een leuke uitdaging waarin je je verkleedt met schattige outfits met Solana-kleuren. Zodra de belangrijkste beslissingen zijn genomen, kun je elke look aanvullen met trendy accessoires zoals oversized oorbellen, zonnebrillen, designertassen en zelfs chique crop-tops die verkrijgbaar zijn bij dit mode-adviseurspel. Ben je klaar om erin te duiken?

Laten we dan kennismaken met onze mooie crypto-enthousiastelingen. Het eerste meisje dat zich in felle kleuren kleedt, is onze mooie meid, Polka. Ze is een chique nerd in de cryptocurrency-wereld en de eerste Clony Girl die de Metaverse betreedt. Polka is een crypto-enthousiasteling met ook een passie voor mode, en met jouw hulp zal ze haar volgers vandaag kunnen verrassen met een unieke look! Dus laten we haar helpen vandaag een goede indruk te maken! Begin eerst met haar make-uplook. Blader door een brede selectie paarse, roze en blauwe tinten, mix en match ze naar wens en creëer een kleurrijke look voor haar ogen. Ga dan door met het spelen van dit gratis make-upspel voor meisjes en vul Polka's make-up aan met een natuurlijke lippenstiftkleur, een peachy blos en zwarte mascara. Maak je vervolgens klaar om je vaardigheden als modeadviseur te oefenen en kies één voor één trendy crop tops, mini's, korte jumpsuits en mooie bedrukte jurken. Stop niet voordat je de juiste look hebt gevonden.

Ben je klaar voor wat meer? Miss Ariana Grande is de volgende in de rij om je geweldige stilistische vaardigheden te ontdekken. Geef je favoriete beroemdheid een stralende make-uplook in roze en paarse tinten en dek haar vervolgens in een mooie outfit. Korsetten in snoepkleuren, gebreide cropped tops en vrouwelijke shirts zijn de opties die je kunt combineren met gescheurde jeans, rokken met bloemenprint of mini's met lovertjes. Probeer verschillende combinaties en versier de winnende met zonnebrillen en kettingen terwijl je klaar bent met het spelen van dit online aankleedspel   voor meisjes!

Veel plezier met het spelen van de Crypto Gals TikTok Fashion online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere TikTok-spellen van Prinxy.app proberen:

  1. TikTok-supermodellen
  2. TikTok Boyfriend-mode
  3. TikTok gevlochten kapsels