Prinses Slijmfabriek on Prinxy

Prinses Slijmfabriek spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinses Slijmfabriek

Koningin Elsa kwam op het gekke idee om een slijmfabriek te openen. Ze was wekenlang bezig met het vinden van de juiste mix van ingrediënten, en nu de tests het zo begeerde product hebben opgeleverd, kan ze niet wachten om er enorme hoeveelheden van te maken en alle kinderen in Arendelle te verrassen met een kleurrijke fles zelfgemaakte slijm. . Wil je haar helpen? Kom dan samen met haar aan de slag met het Princess Slime Factory- spel voor meisjes en ontdek hoe gemakkelijk het is om thuis een kleurrijk slijm te maken!

Zijn jullie meiden klaar om te leren wat de benodigde ingrediënten zijn? Tik dan op de startknop en speel samen met Koningin Elsa dit online doe-het-zelf-spel voor meisjes. Als je eenmaal in Elsa's keuken bent, kun je beslissen welk slijm je als eerste wilt maken. Elsa heeft al drie verschillende recepten en je kunt proberen ze allemaal te maken. Laten we er nu voor zorgen dat u alle ingrediënten tot uw beschikking heeft. Om thuis slijm te maken, heb je vloeibare zeep, shampoo, tandpasta, scheerschuim, zuiveringszout, lijm, kleurstof voor levensmiddelen en zelfs glitter nodig. Afhankelijk van welk slijmrecept je kiest, heb je alleen bepaalde ingrediënten nodig van alle hierboven genoemde. Maar maak je geen zorgen, koningin Elsa is hier om je stap voor stap te begeleiden, en ze zal je vertellen welke je moet gebruiken en hoeveel je moet mixen. Zorg ervoor dat je haar instructies nauwkeurig opvolgt, en je hebt binnen de kortste keren je perfecte slijm klaar!

Nu de eerste partij kleurrijk slijm klaar is om bezorgd te worden, word je nu uitgedaagd om er een stijlvolle verpakking voor te ontwerpen. Doe het slijm in een doorzichtige fles en laat zien hoe goed je bent als ontwerper terwijl je dit leuke decoratiespel op Prinxy.app blijft spelen. Bepaal eerst de stop. Er zijn veel stopopties om uit te kiezen, en je kunt kiezen voor een kurk, een glazen stop of zelfs voor een kristallen stop. Verfraai het pakket vervolgens met kleurrijke etiquettes, blitse stickers en zelfs strikken. Laat het er premium uitzien!

Veel plezier met het spelen van het Princess Slime Factory -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie doe-het-zelf-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. Maak een masker
  2. DIY Chocolade Cadeau
  3. Miruna's avonturen: Slime Galaxy