Prinses Design Maskers on Prinxy

Prinses Design Maskers spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinses Design Maskers

Nu het Coronavirus zich sneller verspreidde dan iemand zich ooit had kunnen voorstellen, werd het dragen van een masker overal ter wereld verplicht. De prinsessen Elsa, Tiana en Moana accepteerden de nieuwe regels graag, dus besloten ze hun eigen stoffen maskers te ontwerpen. Zo kunnen ze hun trendy outfits voorzien van de coolste stoffen maskers ooit. Help jij ze het modeaccessoire te maken? Start dan dit gloednieuwe decoratiespel voor meisjes genaamd Princess Design Masks en kijk welke prachtige stoffen gezichtsmaskers je voor ze kunt maken!

Elsa, Tiana en Moana staan bekend om hun geweldige dagelijkse outfits, en nu de gezichtsmaskers verplicht worden, moeten ze creatief worden en de perfecte maskers vinden voor hun dagelijkse outfits. Op maat gemaakte stoffen gezichtsmaskers zijn nu de onmisbare accessoires die elke trendy fashionista nodig heeft, en jullie kleine modeontwerpers kunnen je favoriete Disney-prinsessen helpen om hun eigen maskers te ontwerpen. Het enige wat je hoeft te doen is dit online prinsessenspel online te spelen op Prinxy.app! Ben je klaar om te leren hoe je zelf stijlvolle stoffen maskers kunt maken?

Ga dan aan de slag met dit leuke decoratiespel voor meisjes, bekijk je opties en creëer stap voor stap een trendy gezichtsmasker voor elke prinses. Kies een kleur en een patroon voor elk masker, voeg veel grappige stickers, strassteentjes en andere items toe die je geschikt vindt om van een gewoon gezichtsmasker een statement mode-accessoire te maken. Het dragen van kleurrijke of blitse gezichtsmaskers in deze moeilijke tijd helpt onze meisjes om hun humeur te verbeteren, dus waarom nemen we de tips en trucs van deze meisjes niet zelf over?

Als je klaar bent met je baan als modeontwerper, mag je een mooie outfit kiezen die past bij elk masker dat je hebt gemaakt terwijl je doorgaat met het spelen van dit gratis aankleedspel online op Prinxy.app! Accessoriseer de gekozen outfits natuurlijk met sprankelende sieraden en nieuwe kapsels. Vergeet ook niet onze meisjes te adviseren over hun make-uplooks. Met of zonder masker, een echte prinses moet er altijd zwierig uitzien.

Veel plezier met het spelen van dit leuke doe-het-zelf-spel genaamd Princess Design Masks -spel online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie pandemische spellen die je zou moeten bekijken:

  1. Maak een masker
  2. Schurken tegen racisme
  3. Veilig en gezond blijven met Ellie