Het verhaal over Hallo Melo

Als jullie kinderen op zoek zijn naar iets leuks om vandaag te spelen, zoek dan niet verder. We nodigen je uit om de marshmallow-test te doen in dit verslavende spel genaamd Hello Mello . Ben je klaar om meer te leren?

Laten we onze hoofdpersoon ontmoeten! Haar naam is Mello en ze is een speelse, pluizige, witte marshmallow die je vandaag zal vermaken. De uitdaging die Mello met zich meebrengt, is een zoek de verschillen-game waarin je je observatievaardigheden kunt testen. Simpel gezegd, alles wat je hoeft te doen als je het Hello Mello-spel speelt, is één indringer ontdekken in een partij pluisjes van dezelfde soort. De echte truc is om het te doen voordat de tijd om is. Ben jij klaar voor deze taak?

Laten we dan aan de slag gaan met het Hello Mello-spel voor meisjes! Eerst moet je leren hoe je het moet spelen. Aan het begin van het spel is er een stapsgewijze zelfstudie beschikbaar, sla deze niet over. Laat vervolgens je vaardigheden zien. Scan het raster gevuld met grappige marshmallows en klik op degene die je iets anders vindt, maar houd ook de timer in de gaten. Naarmate je verder komt in het spel, worden de vierkanten van het raster steeds kleiner en zullen er steeds meer marshmallows aan worden toegevoegd. Op dit punt wordt het nog moeilijker om de andere te herkennen, maar als je vastzit, kun je gewoon het vergrootglas gebruiken als helpende hand. Het is beschikbaar in de linkerbenedenhoek.

De reden waarom we met deze pluisjes spelen in plaats van ze bij het kampvuur te koken, is simpel. Je voltooit uitdaging na uitdaging om het Mello- decoratiespel te bereiken. Met elk nieuw level dat je voltooit, komt er een nieuw item beschikbaar in Mello's speciale selectie van toppings, en kun je het uiterlijk van je marshmallow naar wens aanpassen. Keer zo vaak mogelijk terug naar het Mello-decoratiespel en maak je donzige vriend mooier met nieuwe pastelkleuren, gekke contacten, glazuur en toppings naar keuze.

Veel plezier met het online spelen van het Hello Mello-spel voor kinderen op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om alle activiteiten in dit verslavende spel voor jongens en meisjes te voltooien.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie aankleedspellen die je zou moeten proberen:

  1. Knuffel een vriend dag
  2. Twinchella-uitdaging
  3. Superster Kitty Fashion Award