Internationale koninklijke schoonheidswedstrijd on Prinxy

Internationale koninklijke schoonheidswedstrijd spelen op Prinxy

Het verhaal over Internationale koninklijke schoonheidswedstrijd

Prinsessen van over de hele wereld doen dit jaar mee aan de International Beauty Contest. De laatste modestrijd vindt vandaag plaats en de vier finalisten hebben jouw hulp nodig om zich er goed op voor te bereiden! Zin om ze te helpen? Speel het International Royal Beauty Contest- aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app en help elke prinses de meest exquise jurk te kiezen en geniet van een geweldige talentenjacht.

Het doel van de meisjes is om binnen een paar uur zo mooi mogelijk te worden. Om dat te doen, moeten ze gaan winkelen voor designerjurken, opvallende sieraden en elegante schoenen. Maar laten we eerst de finalisten ontmoeten in dit online prinsessenspel voor meisjes. We hebben koningin Elsa die Noorwegen vertegenwoordigt, Assepoester uit Frankrijk, Moana die de VS vertegenwoordigt en de mooie Jasmine uit Iran. Nu je weet wie je klanten vandaag zijn, kun je het plezier beginnen en zien welke prachtige looks je voor ze kunt samenstellen terwijl je door hun prachtige kleerkasten gluurt.

In dit online aankleedspel kun je kiezen uit een breed scala aan jurken. Er zijn jurken met bloemenprint die perfect zijn voor een mooie look, en er zijn ook elegante avondjurken die geschikt zijn voor een meer glamoureuze look. Blader door ze allemaal en selecteer degene die je het leukst vindt voor elk meisje. Zodra de hoofdbeslissing is genomen, kunt u hun uiterlijk vervolledigen met elegante kapsels en de juiste accessoires. Probeer verschillende stijlen voor elk meisje en stop niet voordat je de prinsessen helpt hun doelen te bereiken.

Veel plezier met het online spelen van het International Royal Beauty Contest-spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Vergelijkbare spellen

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Princess Games van Prinxy.app proberen:

  1. Pinup-prinsessen
  2. Prinses Vaderland
  3. Mega Dressup-seizoenen Best