Haley probeert hitteloze krullen on Prinxy

Haley probeert hitteloze krullen spelen op Prinxy

Het verhaal over Haley probeert hitteloze krullen

Er is een coole beautyhack populair op TikTok en Instagram voor perfecte krullen zonder warmte, en voor het geval je het gemist hebt, zorg ervoor dat je dit gloednieuwe Prinxy-spel voor meisjes niet overslaat! In het Haley Tries Heatless Curls- spel delen we vier unieke manieren om je haar 's nachts te krullen zonder warmte te gebruiken. Zeg vaarwel tegen dure kapsalontrips en maak je klaar om je kappersvaardigheden te oefenen in dit online haarspel voor meisjes!

Maar laten we eerst onze coole influencer ontmoeten! Haar naam is Haley en ze is een schoonheidsgoeroe die je zeker moet volgen op sociale media. Ze experimenteert veel met alles wat ze online vindt, en ze heeft een oplossing voor elk probleem met een slechte haardag. Ze is super getalenteerd als het gaat om het stylen van haar eigen haar, en zij is de influencer die de no-heat curls zo populair heeft gemaakt op TikTok . Zijn jullie dames klaar om Haley's meest populaire no-heat curls techniek te ontdekken? Ga dan aan de slag met dit gratis te spelen haarspel voor meisjes en leer hoe je thuis de perfecte krullen kunt maken met de meest triviale dingen die je maar kunt bedenken.

Stropdaskrullen in badjassen gaan viraal op TikTok en Haley gaat je stap voor stap leren hoe je ze kunt maken. Dus als je op zoek was naar de perfecte golven-tutorial, zoek dan niet verder. Ga aan de slag met het Haley Tries Heatless Curls -spel voor meisjes en bereid Haley's haar voor op het stylingproces. Kam het goed door, bevestig de badjasstropdas op haar hoofd met mooie clips en draai de haarlokken rond het koord. Goed gedaan dames! Wacht nu geduldig tot de magie gebeurt en kijk dan welke prachtige outfit je uit Haley's garderobe kunt kiezen om haar aan te kleden. Ze is van plan om te gaan wandelen, dus iets comfortabels en schattigs zou de beste optie zijn.

Ben je klaar voor wat meer? Laten we dan de sokkenkrullen proberen! Deze haarstylingmethode heeft het internet in vuur en vlam gezet en Haley kan niet wachten om haar methode met jullie te delen! Deze keer moet Haley's haar een beetje nat zijn, dus begin met het besprenkelen met water. Verdeel het vervolgens in vier grotere strengen en draai elke streng op een lange sok. Maak de uiteinden vast en zorg ervoor dat je de sokken pas na een paar uur verwijdert. Haley raadt aan om deze methode 's nachts te gebruiken. Op deze manier worden de loops meer gedefinieerd en gaan ze langer mee. Trek haar vervolgens een chique jurk met pailletten aan, versier haar outfit met sieraden en ze is klaar om samen met haar vriend uit eten te gaan in de stad!

Wauw! Wisten jullie meisjes dat je kleurrijke rietjes kunt gebruiken om leuke krullen te krijgen? Laten we nu de strokrullen -methode proberen! Sprenkel opnieuw een klein beetje water en draai dan dunne strengen over gekleurde rietjes. Deze methode verandert Haley's haar in dunne, veerkrachtige krullen die ze naar school zou kunnen dragen. Help haar vervolgens de beste outfit te vinden die bij dit speelse kapsel past, en vergeet niet om de gekozen schooloutfit van accessoires te voorzien!

Last but not least, laten we de papieren handdoekmethode ontdekken voor de hittevrije krullen , maar pas op wanneer je het papier van Haley's haar knipt! Het gebruik van de schaar kan een beetje lastig zijn! Volgens Haley maakt de papieren handdoekmethode de beste warrige krullen. Ze houdt tegenwoordig van boho-mode, en een warrig kapsel maakt haar boho-chic #ootd perfect af!

Veel plezier met het spelen van dit geweldige haar- en aankleedspel voor meisjes genaamd Haley Tries Heatless Curls online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie haarspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Ellie nieuwste haartrends
  2. Cyberpunk-kapsel 2200
  3. Kapsalon prinses bruidsmeisjes