Anna sociale vlinder on Prinxy

Anna sociale vlinder spelen op Prinxy

Het verhaal over Anna sociale vlinder

Influencer zijn op social media is tegenwoordig een fulltime baan. Je moet zo vaak mogelijk nieuwe inhoud maken, je moet dagelijks in contact komen met je volgers en je moet creatieve manieren vinden om je volgers op de hoogte te houden van de dingen die je doet. Kom en leer van onze influencer wat er nodig is om beroemd te worden op sociale media tijdens het spelen van dit gloednieuwe aankleedspel voor meisjes genaamd Anna Social Butterfly .

Daarin zul je prinses Anna vinden. Anna is altijd online, een vlinder op sociale media - dat is ze! Instagram, Facebook, Twitter – als het om sociale netwerken gaat, zal ze niets missen. Achter de camera leidt ze een normaal leven, maar ze weet elk moment vast te leggen en er een coole post van te maken voor haar feed. Anna's volgers zijn gek op alles wat ze post, en ze op de hoogte houden is wat ze het liefst doet. Jullie meiden hebben echt geluk! Je mag een hele dag samen zijn met deze bekende social media influencer, en je mag wat van haar tips en tricks stelen! Speel dit gratis te spelen prinsessenspel , sluit je aan bij prinses Anna en hang rond met haar vrienden en familie terwijl je haar ook helpt haar gelukkige momenten op sociale media te delen. Mis deze unieke kans niet!

Maar eerst moet je haar helpen bij het kiezen van de beste kleding uit haar kast. Ze bereidt zich voor op tal van geweldige bijeenkomsten met haar vrienden. De eerste ontmoeting op haar drukke agenda is winkelen met haar beste vrienden, Sneeuwwitje en Jasmine. Wat moet ze aantrekken, hè? Ze heeft comfortabele platte schoenen nodig en een meisjes-meisjesoutfit die bij platte schoenen past. Een jurk met bloemenprint en een gestreepte broek zijn twee opties, maar je kunt haar ook een klassieke zwarte jumpsuit aandoen. Style haar haar en vergeet dan niet een foto te maken van de drie gelukkige vrienden die samen winkelen in het winkelcentrum. Plaats het op Facebook!

Vraag je je af wat er gaat gebeuren in deze Frozen Game voor meisjes? Anna's Instagram-community is enorm en haar volgers komen altijd terug om zich te laten inspireren door haar dagelijkse outfits . Geef ze meer! Vanmiddag ontmoet ze koningin Elsa voor een late lunch en ze heeft een comfortabele maar chique outfit nodig. Ze gaan naar hun favoriete pizzeria in de stad en Anna moet haar outfit nog kiezen. Help jij haar nog een keer? Blijf dit modespel spelen, blader door Anna's garderobe en stel een nieuwe chique outfit voor haar samen. Goed gedaan, dames! Ben je klaar voor wat meer? Wees klaar om haar knappe vriendje hierna te ontmoeten. Zijn naam is Kristoff, en samen heersen ze over Twitter als geen ander stel. Fans houden ervan om bij te blijven met alles wat ze doen, en het paar werkt hun volgers altijd bij met nieuwe foto's en pakkende bijschriften. Ze gaan hierna naar het strand. Help jij Anna bij het kiezen van het mooiste badpak en een chique doorschijnende jurk voor deze gelegenheid?

Veel plezier met het spelen van het Anna Social Butterfly Aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Princess Anna-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. Zusters: Modeshow
  2. Het hele jaar door fashionista: Annie
  3. Nu En Dan: Prinses Zestien Feest