Het verhaal over __naam__

Stap uit het gewone deze Halloween en verras je vrienden met een adembenemende spookachtige look die iedereen met open mond zal laten. Gelukkig kun je je inspiratie halen uit dit gloednieuwe make-upspel   voor meisjes. Het heet Princess Halloween Makeup Tutorial en je kunt het gratis online spelen op Prinxy.app!

In dit Halloween-spel ga je twee van je favoriete Disney-prinsessen en een van de meest geliefde schurken vinden die samenwerken om je te leren hoe je een enge Halloween-make-up kunt maken. Dit jaar kiezen Harley Quinn, Sneeuwwitje en Vaiana voor een half gezicht enge schattige make-uplooks om hun Halloween-kostuums mee af te maken, en ze kunnen niet wachten om de uitverkorenen met je te delen. Kortom, de linker- en rechterhelft van het gezicht tonen verschillende karakters, dus als je al nieuwsgierig bent om meer te weten te komen over hun ongebruikelijke make-up, ga dan gerust aan de slag met het Princess Halloween Makeup Tutorial- spel voor meisjes!

Kies het eerste meisje dat je als eerste wilt voorbereiden en volg onze stapsgewijze instructies om de spookachtige look te creëren. Elk fantasiekarakter brengt de schoonheidscosmetica die je nodig hebt voor haar Halloween-make-up. Je hoeft alleen maar haar instructies op te volgen en ze in de juiste volgorde te gebruiken. Neem de tijd, teken de perfecte lijnen, speel met talloze kleuren en stop niet voordat de dramatische look is voltooid.

Laat je eigen Halloween- look inspireren door je favoriete fantasiekarakter en voel je vrij om je creaties te delen met je BFF's! Veel plezier met het online spelen van Halloween-spellen op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie GRATIS Halloween-spellen   je moet eens kijken:

  1. Zusters Halloweenfeest
  2. Heksenstijl nu: en toen
  3. Kardashians spookachtige make-up