Ariana Huwelijksvoorbereiding on Prinxy

Ariana Huwelijksvoorbereiding spelen op Prinxy

Het verhaal over Ariana Huwelijksvoorbereiding

Ariana Grande is een paar weken geleden getrouwd, maar de details van de gelukkige dag zijn nog niet openbaar gemaakt. Wij, bij Prinxy, stelden ons voor hoe de voorbereidingen voor de grote dag gingen en brachten ze samen in een bruiloftsspel voor meisjes dat we Ariana Wedding Prep noemden. Zijn jullie dames benieuwd naar de selectie van prachtige bruidsjurken die we hebben voorbereid voor onze favoriete zangeres? Schiet dan op en ga aan de slag met het Ariana Wedding Prep- spel voor meisjes!

Zoals je waarschijnlijk al online hebt gelezen, was de ceremonie klein en intiem, met slechts een paar mensen die waren uitgenodigd om de grote dag te vieren. In onze gratis te spelen aankleedgame hebben Kendall Jenner en Gigi Hadid ook de shortlist gehaald. Maar het zijn geen vaste gasten. In ons spel spelen Kendall en Gigi de rol van Ariana's bruidsmeisjes. Dus laten we beginnen met de voorbereidingen voor Ariana's bruiloft door de beste looks voor haar bruidsmeisjes te kiezen. Eerst reizen we naar het huis van Kendall, waar je door haar indrukwekkende kledingkast kunt graven. Daarin vind je zowel betoverende vloerveegjurken als elegante tops die je kunt matchen met midi-rokken. Bekijk ze, laat haar alle kledingstukken passen die je leuk vindt en kies vervolgens de outfit die je het leukst vindt. Accessoriseer vervolgens de gekozen outfit met een paar designerhakken, opvallende sieraden en een elegante opsteekkapsel. Om de bruidsmeisjeslook van Kendall compleet te maken, kies je ook een bloemboeket. Goed gedaan, dames! Laten we nu verder gaan naar het huis van Gigi!

Gigi Hadid is Ariana's tweede bruidsmeisje in onze exclusieve game voor beroemdheden . Gigi is een van Ariana's beste vrienden en ze vond het geweldig dat ze werd uitgenodigd om voor haar BFF door het gangpad te lopen op haar grote trouwdag. Maar wat moet ze aantrekken? Je kunt een outfit kiezen die past bij die van Kendall, of je kunt iets anders kiezen. Er zijn negen jurken om uit te kiezen en tal van combinaties die je kunt maken met haar selectie van topjes en broekjes. Vergeet niet om accessoires te gebruiken zodra je de winnende outfit hebt gekozen. Last but not least is het tijd om ook voor de look van onze bruid te zorgen. Ga naar het huis van Ariana in Montecito en help, als haar persoonlijke weddingplanner, onze blozende bruid zich klaar te maken om door het gangpad te lopen en er adembenemend uit te zien.

Laten we eerst haar make-up doen! Vervolgens begint een leuke schoonheidssessie en je gaat Ariana's bruiloftsmake-up namaken. Verrassend of niet, Ariana koos een natuurlijke make-uplook op haar trouwdag, en we behandelen het in detail in ons make-upspel voor meisjes! Begin met het aanbrengen van een paar druppels foundation op haar gezicht. Gebruik een beautyblender om de foundation over haar gezicht te verdelen en breng dan wat highlighter en een peachy blos aan. Ga voor warme bruine kleuren voor haar oogschaduw, breng wat mascara en nude lippenstift aan. Geweldig, nu is ze klaar om wat jurken te passen. Zoals we weten, koos Ariana op haar trouwdag voor een supereenvoudige witte jurk, maar in ons aankleedspel voor beroemdheden vind je zo'n grote verscheidenheid. Onze jurken zijn geleend uit fantasieland en ze staan haar allemaal geweldig. Laat haar ze allemaal proberen en kies dan de winnende. Accessorize het met sprankelende sieraden, hakken, een kanten sluier en een bloemboeket. Sla tot slot je creatie op en deel hem met je vrienden!

Veel plezier met het online spelen van het Ariana Wedding Prep -spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Trouwspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Mijn perfecte bruiloft
  2. Elsa's hemelse bruiloft
  3. Mijn perfecte huwelijksplanner