Het verhaal over __naam__

Go big or go home zeiden de Disney-prinsessen! Dit jaar hebben ze besloten om van hun alledaagse kasteel een echt spookhuis te maken. U bent uitgenodigd om mee te doen en hen te helpen. Speel het Halloween Princess Holiday Castle- decoratiespel voor meisjes online op Prinxy.app en help ze hun plek op tijd voor Halloween te laten schrikken.

Moana, Ariel, Jasmine, Elsa, Anna en Mulan hebben te maken met de laatste voorbereidingen voor de feestdagen en de tijd is wat krap. Ze willen hun kasteel niet alleen van binnen maar ook van buiten versieren, help jij ze daarbij? In het spel Halloween Princess Holiday Castle voor meisjes hebben we massa's griezelige versieringen voorbereid die je kunt gebruiken om hun kasteel op tijd te laten schrikken voor Halloween. Zin om een kijkje te nemen?

Begin je baan als ontwerper door de voordeur van het kasteel te versieren. Hier kun je veel uitgesneden pompoenen gebruiken gevuld met lekkere snoepjes voor hun trick or treaters. Voeg spinnenwebben toe voor een meer dramatische setting, ook wat wandelende spinnen, kaarsen en zelfs een zwarte kat die voor de deur kan zitten om de nieuwsgierigen die het kasteel naderen af te schrikken. Versier vervolgens ook de binnenkant. Er zijn veel kamers die je moet inrichten en veel decoraties die je kunt gebruiken. Er zijn meubelopties en griezelige achtergronden die je kunt gebruiken, veel kaarsen, schedels, graven en andere mysterieuze accessoires waaruit je kunt kiezen. Kies voor elke kamer een andere instelling en stop niet voordat je tevreden bent met het eindresultaat. Vergeet niet gekostumeerde gasten zoals vampiers, weerwolven, geesten en heksen uit te nodigen voor het feest!

Veel plezier met het spelen van het Halloween Princess Holiday Castle -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie GRATIS Halloween-spellen die je zou moeten proberen:

  1. Halloween-stylist
  2. Zusters Halloweenfeest
  3. Prinsessen Halloweenfeest