Billie Blonde-transformatie on Prinxy

Billie Blonde-transformatie spelen op Prinxy

Het verhaal over Billie Blonde-transformatie

De nieuwe look van Billie Eilish nam de afgelopen weken het internet over, en alle rage rond het nieuws inspireerde ons om dit leuke make-overspel voor meisjes te maken dat het transformatieproces behandelt. In het Billie Blonde Transformation- spel sluiten jullie je aan bij Billie's persoonlijke kapper en helpen jullie samen om haar neongroene wortels en zwarte lengtes te transformeren in een romig ijsblond. Ben jij klaar om aan de slag te gaan met het totale transformatieproces van Billie?

Laten we dan samen met je favoriete zanger aan de slag gaan met dit gratis te spelen celebrity-spel voor meisjes genaamd Billie Blonde Transformation , en stap voor stap Billie's donkere haar bleken om het een platinablonde look te geven. Vervolgens kun je Billie helpen haar nieuwe, eenvoudige 'doe en raad nieuwe outfits voor onze meid aan' te omarmen. Maar eerst gaan we beginnen met de haartaak. Natuurlijk vereist deze grote transformatie veel geduld en veel geweldige producten, maar zoals je hierna zult ontdekken, is bleken nog nooit zo eenvoudig geweest. Begin met het aanbrengen van het magische product op haar neongroene wortels en zwarte lengtes, laat het een paar minuten zijn magie inwerken en was het dan af. Ga door met het spelen van ons haarspel en breng vervolgens blonde haarkleur aan, was de kleurstof met een delicate shampoo en wat hagelslag leave-in conditioner. Föhn Billie's nieuwe blonde haarlokken en maak je klaar om de volgende taak te ontdekken in ons coole celebrity-spel voor meisjes!

Daarna is het tijd voor make-up! Omdat het veranderen van de haarkleur een grote stap voor haar was, zal Billie de komende periode trouw blijven aan haar minimalistische make-up, en ze daagde je uit om het voor haar te doen. In ons Billie Eilish make-upspel voor meisjes, als Billie's visagist, mag je Billie's kenmerkende make-uplook nabootsen terwijl je stap voor stap haar ogen en lippen glamoureert. Houd haar huid schoon, gebruik natuurlijke kleuren voor haar ogen en lippen en markeer haar wimpers met zwarte mascara. Billie houdt van een natte lip, dus breng na het aanbrengen van de nude lipliner nude lipstick aan over haar volle lippen. Ze ziet er zo mooi uit met haar roze make-uplook en sunkissed haarlokken, vind je ook niet?

Laten we nu een gloednieuwe outfit voor haar zoeken. Billie staat bekend om haar non-conformistische kleding die vaak lang en flodderig is, maar vandaag gaat ze je verrassen met een geheel nieuwe look. Ben je klaar om een kijkje te nemen in Billie's nieuwe garderobe? Dit derde niveau in ons online Billie Eilish -aankleedspel zal je verrassen. We hebben de schattigste meisjes-meisjeskleding op de catwalks verzameld en we dagen je uit om Billie Eilish te verkleden in vrouwelijke lijnen, schattige kleuren en mooie accessoires. Blader door de brede selectie kledingstukken en accessoires, mix ze zoals je wilt en stel een outfit van de dag samen die Billie's transformatieproces perfect zal voltooien. Als je klaar bent, maak je een foto van je creatie en deel je deze met je vrienden!

Veel plezier met het online spelen van het Billie Blonde Transformation -spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Celebrity Games van Prinxy.app proberen:

  1. BFF's van beroemdheden
  2. Fashionista's van beroemdheden
  3. Celebrity fashionista op de cover