Halloween-stylist on Prinxy

Halloween-stylist spelen op Prinxy

Het verhaal over Halloween-stylist

Halloween staat voor de deur en stylist Sara moet nog beslissen welke kostuums haar klanten dit jaar zullen dragen. Drie van hen hebben haar hulp nodig, maar helaas heeft ze geen ideeën meer. Help jij haar een handje? Word Sara's assistent in het Halloween Stylist- aankleedspel voor meisjes en ontwerp coole feestlooks voor Sara's klanten!

Maar laten we eerst de meisjes ontmoeten. Zes enthousiaste fashionista's staan in de rij om gestyled te worden voor de engste avond van het jaar, maar jij en Sara hebben genoeg tijd om er maar drie aan te kleden. Klik op elk meisje om haar naam te leren en om ook het personage te ontdekken dat haar inspireert. Sara's klanten zijn enkele van de coolste, en ze hebben enkele van de gekste ideeën. Ze hebben de kostuums al in gedachten, dus je hoeft er maar drie te selecteren en dan de kostuums samen te stellen. Vanessa is van plan zich te verkleden als Eleven uit Stranger Things, Maya als Wonder Woman, Irina als Wilma Flintstone, Carmen als Disney's prinses Jasmine, Julia gaat als Khaleesi uit Game Of Thrones, en we hebben ook Naomi die zich wil verkleden als prinses Leia uit Starwars. Dus welke kies je?

Zodra de hoofdbeslissing is genomen, kun je doorgaan en het stylist-spel spelen. Houd er rekening mee dat je het personage moet onthouden waarin elk meisje wil veranderen. Wanneer je toegang krijgt tot de kostuums en rekwisieten, probeer dan je best om de juiste items voor elk van Sara's klanten te selecteren. Kies topjes, broekjes of hele outfits, schoenen en kettingen. Vervolgens kun je hun kapsels kiezen en make-up aanbrengen. Als je klaar bent, analyseert styliste Sara je werk en besluit ze of je het in je hebt om haar assistent te zijn.

Voltooi Sara's uitdaging en kijk of je deze meiden op tijd klaar kunt krijgen voor het Halloweenfeest. Veel plezier met het spelen van de leukste vakantiespellen online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om alle activiteiten in dit online aankleedspel voor meisjes te voltooien.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Halloween-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. Mijn Halloween-make-up
  2. Prinsessen Halloweenfeest
  3. Ellie Halloween truc of traktatie