Monsterella fantasiemake-up on Prinxy

Monsterella fantasiemake-up spelen op Prinxy

Het verhaal over Monsterella fantasiemake-up

Duik in de griezelige wereld van Monsterella Fantasy Makeup , een make-upspel met je favoriete Monster High-personages dat franje en schrik combineert. Bereid je voor om je creatieve stijlspreuken uit te spreken over onze drie iconische dames - Frankie Stein, Clawdeen Wolf en Draculaura en laat je griezelig-chique creativiteit zien.

In het eerste deel is je muze de opwindende Frankie Stein. Stimuleer de creativiteit door oogschaduw, mascara en lippenstift aan te brengen die 'prachtig griezelig' schreeuwen. Maar waarom zou je daar stoppen? Leg de stijllat hoog met een trendsettend kapsel, modieuze tops, bijpassende accessoires en haar kenmerkende angstaanjagende littekens. Een smokey eye en neonlippen geven deze diva een schokkend verbluffende make-over.

Vervolgens wacht de fantastische Clawdeen Wolf op jouw magische aanraking. Creëer haar look met een keuze uit huilende oogschaduw, felle mascara en weelderige lippenstift. Maak het geheel af met een kapsel dat 'fabelachtig fel' brult, trendy tops en spooktaculaire accessoires. Ga stoer met een smaragdgroen oog en een vleugje gothic-roze lippenstift om haar wilde kant te kanaliseren.

In het laatste deel stap je in de charmante wereld van Draculaura. Accentueer haar vampierachtige schoonheid met boeiende oogschaduw, mystieke mascara en een opvallende lippenstift. Combineer haar look met kapsels die adembenemend mooi zijn, tops die haar monsterlijke aantrekkingskracht flatteren en accessoires die een onberispelijke finishing touch toevoegen. Kies voor een met bessen doordrenkte oogschaduw en een grimmige, bloedrode lippenstift voor een betoverende, vamp-chique look.

Maak je klaar om het beste van Monster High te verfraaien in het Monsterella Fantasy Makeup- spel voor meisjes. Laten we plezier combineren met schrik, in Monsterella-stijl!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door alle opties in dit online spel voor meisjes te bladeren.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere make-upspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Barbiemanie
  2. Oefen op mij
  3. Zeemeermincore make-up