Marinette Wintervakantie: warm en koud on Prinxy

Marinette Wintervakantie: warm en koud spelen op Prinxy

Het verhaal over Marinette Wintervakantie: warm en koud

De mooie Marinette maakt zich klaar om te genieten van een welverdiende wintervakantie, en voordat ze haar bagage inpakt, moet ze beslissen waar ze heen gaat! Ze kan de hellingen in de Alpen opgaan, of ze kan naar een exotische plek gaan en de hele dag in de zon liggen. In het spel Marinette Winter Vacation: Hot and Cold voor meisjes help je je favoriete superheld beslissen waar ze van haar wintervakantie gaat genieten. Ga aan de slag, kies een vakantieoptie voor Marinette en help haar vervolgens met het inpakken van een paar trendy outfits voor de gekozen bestemming!

Maar laten we eerst eens kijken wat uw opties zijn. Ten eerste kun je deze dappere superheld naar een chique skigebied in de Alpen sturen, waar ze de hele dag kan oefenen met skiën. Marinette houdt van deze wintersport en ze bezit een van de chicste waterdichte overalls waarmee ze deze adrenalinekick kan beoefenen! Blader door haar wintergarderobe en kies uit een selectie stijlvolle skipakken, hoeden, laarzen en brillen, de kledingstukken en accessoires die je het leukst vindt, en maak haar klaar om in stijl de hellingen op te gaan. Maak haar winterlook compleet met een gewaagde make- uplook in gewaagde kleuren. Vergeet niet om ook voor haar een paar ski's of een cool snowboard uit te zoeken. Goed gedaan, dames! Ben je klaar voor wat meer?

Laten we dan doorgaan met het spelen van dit online aankleedspel voor meisjes met een geheel nieuwe uitdaging. Deze keer mag je een kleurrijke bestemming kiezen voor haar warmere bestemming. De Malediven lijkt een geweldige bestemming voor haar om te genieten van een strandvakantie, dus laten we haar helpen de beste outfits te vinden voor een zonnige bestemming. De selectie badpakken en bikini's, doorschijnende jurken en sandalen met kralen is behoorlijk indrukwekkend, maar je kunt zoveel outfits kiezen als je wilt. Bekijk vervolgens de beschikbare make-upopties en maak haar look af met een kleurrijke make-uplook en een nieuw kapsel.

Warm of koud, de keuze is aan jou! Veel plezier met het spel Marinette Winter Vacation: Hot And Cold voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie meisjesspellen je moet eens kijken:

  1. Ellie: een superheldenverhaal
  2. Superheld nieuw avontuur
  3. Leuk lipontwerp voor Marinette