Supermodellen Onvergetelijke vakantie on Prinxy

Supermodellen Onvergetelijke vakantie spelen op Prinxy

Het verhaal over Supermodellen Onvergetelijke vakantie

Yay, het is eindelijk tijd voor deze drie supermodellen BFF's om een welverdiende wintervakantie te nemen. Waar denk je dat ze het moeten besteden? Tropische bestemmingen zijn zo mainstream! BFF's Olivia, Lily en Angie maken zich op voor een reis naar een plek die veel specialer is: een besneeuwd dorp genaamd Winterland. Ga met deze drie prinsessen mee op hun spannende reis en word hun modeadviseur terwijl je het Supermodels Unforgettable Vacation- aankleedspel voor meisjes online speelt op Prinxy.app!

Haal ze op van het vliegveld, haast ze naar hun accommodatie en help ze zich voor te bereiden om elke hoek van het dorp te verkennen. Oh jongen, dit winterland is vol plezier! Er zijn evenementen op de rode loper, een ijsbaan die wacht om hun vaardigheden te testen en zelfs sneeuwballengevechten. De meiden doen er alles aan om ze allemaal uit te proberen, en jij bent hier om ze te helpen zich op elke activiteit voor te bereiden. Ben je klaar voor deze uitdagende taak, meiden?

Ga aan de slag met dit gloednieuwe winterspel voor meisjes en begin met het selecteren van de activiteit die je deze BFF's als eerste wilt laten doen. Zodra de belangrijkste beslissing is genomen, kunt u verder gaan en vervolgens uw vaardigheden als visagist laten zien. In dit make-upspel voor meisjes zijn er 20 make-upkleuren beschikbaar voor elke supermodelprinses. De professionele make-upset bevat lippenstift, oogschaduw, blush en mascara die je kunt mixen en matchen in glamoureuze make-uplooks, gloeiende pastellooks of zelfs in natuurlijke looks. Voltooi de make-uplook voor elk meisje en kies dan hun wintergarderobe.

Hun dagelijkse werk vereist een verbluffende look, dus wees niet te verrast om veel stijlvolle winterkleding en accessoires in hun garderobe te vinden. Bekijk de stijlvolle outfits die speciaal zijn ontworpen voor winteractiviteiten, en kies degene die je het leukst vindt voor elk meisje, en zorg ervoor dat je ook hun selectie elegante jurken bekijkt die je nodig hebt voor het rode loper-evenement dat ze van plan zijn bij te wonen terwijl ze van hun tijd genieten weg in dit prachtige winterland. Blijf dit online modespel voor meisjes spelen door de juiste outfit voor de gekozen activiteit te kiezen, en vergeet niet om ook hun winterlooks goed te accessoriseren met sjaals van kasjmier, handschoenen en kleurrijke gebreide mutsen. Ga vervolgens met de meiden mee naar buiten en geniet van het spelen in de sneeuw!

Veel plezier met het spelen van het Supermodels Unforgettable Vacation aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Supermodel-spellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Volgende supermodelsterren
  2. Black Friday: winkelgekte
  3. Mode-lookbook voor supermodellen