Het verhaal over Prinxy Winterella

Nu de kille winterdagen er zijn om te blijven, brengen we iets goeds om uit te kijken naar winterse make-uplooks. Geïnspireerd door de kleuren die het sneeuwseizoen beheersen, ons gloednieuwe Prinxy- make-upspel   voor meisjes brengt een selectie verfijnde wintermake-uplooks waar je dol op zult zijn. Nadat je klaar bent met het spelen van Prinxy Winterella , wil je je dagelijkse make-uplook upgraden met enkele nieuwe toevoegingen die je in onze game kunt vinden. Ben je klaar om ermee te beginnen?

Wees gewaarschuwd, de make-upopties die je gaat vinden in dit online make-upspel voor meisjes zijn allesbehalve gewoon. Er is ijs en rijp, koude blauwe tinten, grijstinten en een klein beetje paars. Er zijn glitters, edelstenen en verfijnde gezichts- en halsontwerpen die je zullen helpen je instagrambare winterlook aan te vullen. In Prinxy Winterella brengen we 3 ijzige make-uplooks, en stap voor stap leer je hoe je ze allemaal kunt recreëren. Ben je klaar om een kijkje te nemen?

Laten we eerst je ijdelheid afstoffen en dan aan de slag gaan met dit gloednieuwe exclusieve Prinxy- winterspel genaamd Prinxy Winterella , waar je onze drie mooie dames gaat ontmoeten die het spel spelen. Je kent ze misschien helemaal niet, maar je moet zeker aan hun gezichten wennen! In dit spel hebben we Kiki, Olivia en Regina.

Het eerste Clony-meisje dat je vandaag gaat verfraaien, is de beeldschone Olivia . Ze is visagist en Instagram-influencer en vandaag deelt ze enkele van haar make-uptips en -trucs. Samen met Olivia creëer je een met juwelen getooide blauwe make-uplook, maar niet voordat je haar teint goed hebt voorbereid op de verfijnde make-upsessie. Breng snel de juiste toners en vochtinbrengende crèmes aan op haar gezicht en bereid je voor op de opties die zijn voorbereid voor Olivia's winterella-make-uplook. De oogschaduws zijn er in een grote verscheidenheid aan blauwe tinten die je in verschillende combinaties kunt mixen. Daarna kun je doorgaan met je make-uptaak en wat glitter op haar wenkbrauwen aanbrengen, een laag mascara, ijzige blos en een gewaagde lippenstift. Mis Olivia's collectie gezichtsjuwelen niet en kies er een uit om haar winterse make-uplook compleet te maken. Ben je klaar voor wat meer? Word de volgende keer lid van Regina!

Regina is een vreemde voor het winterseizoen, maar ze kan niet wachten om voor het eerst in haar leven koude make-up te proberen. We hebben een op sneeuwvlokken geïnspireerde make-uplook gemaakt voor onze prachtige Clony-meisjes, en deze keer mag je al je creativiteit op de proef stellen. Reinig eerst haar gezicht en breng dan een dunne laag foundation aan. Bekijk vervolgens alle opties die we tot je beschikking hebben in deze tweede make-upeenheid, wees creatief en kijk welke ijzige make-uplook je kunt samenstellen voor onze prachtige meid hier. Goed gedaan, dames! Ben je klaar om Kiki's winter make-up look te ontdekken?

De make-up die is voorbereid voor Kiki's make-upsessie is een van de meest complexe. Het bevat prachtige winterlandschappen die het grootste deel van haar gezicht bedekken. Met herten, pinguïns en betoverende natuurhoeken die haar nek prachtig bedekken, met paarse oogschaduw en glinsterende wenkbrauwen, kan Kiki's make-uplook zo verfijnd zijn als je wilt.

Vind je de looks die je tot nu toe hebt gekregen leuk? De pret is nog lang niet voorbij. Nu word je uitgedaagd om terug te gaan en elke make-up te mengen zoals je wilt. Maak een foto van je creatie en deel deze met je vrienden. Veel plezier met het spelen van het Prinxy Winterella -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook een ander proberen   Beauty Games van Prinsy.app:

  1. Ellie Winter make-over
  2. Ellie: Maskne Gezichtsverzorging
  3. Make-uptrends voor Halloween