Hazel And Mom's Recepten: Pecantaart on Prinxy

Hazel And Mom's Recepten: Pecantaart spelen op Prinxy

Het verhaal over Hazel And Mom's Recepten: Pecantaart

De kookserie van Hazel en mama gaat verder met een gloednieuw avontuur. Deze keer had Hazel zin in een heerlijke herfsttaart, en haar moeder gaat haar verrassen met een heerlijke Pecantaart. In dit online kookspel voor meisjes kun je geweldige baktips van Hazels moeder leren. Ben je klaar om het eens te proberen? Ga dan aan de slag met Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie -spel voor meisjes en leer hoe je dit lekkere dessert zelf kunt maken!

Pecantaart is een traditioneel volledig Amerikaans Thanksgiving- dessert en wordt beschouwd als een specialiteit van Zuid-Amerika. Het wordt meestal geserveerd met slagroom of een bolletje ijs, maar Hazel geeft de voorkeur aan glucosestroop voor haar. Het is echt een kwestie van smaak, maar laten we eerst leren hoe we het maken, en dan kunnen we beslissen over de topping. Dus stroop je mouwen op, was je handen en bereid je voor op een leuke kookles! Er zijn vier belangrijke fasen die je moet voltooien tijdens het online spelen van het Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie- kookspel op Prinxy.app. Voltooi ze allemaal om te leren hoe je samen met deze twee iconische personages de beste pecantaart ooit kunt maken.

Laten we vervolgens de taartbodem maken. In dit online kookspel gaat de moeder van Hazel een kant-en-klaar boterachtig gebakje gebruiken. Je kunt het kopen bij een plaatselijke supermarkt, of je kunt het zelf maken. Maar wat de oorsprong van het deeg ook is, zorg ervoor dat je de vouwen van het deeg goed vult om ervoor te zorgen dat de taartbodem perfect bakt. Voordat je de taart in de oven zet, vul je de bakplaat met bakbonen en bak je de korst 15-20 minuten tot de zijkanten gestold zijn. Laat afkoelen en maak ondertussen de taartvulling.

Sleep de gedroogde ingrediënten naar een grote kom en meng ze goed. Voeg geleidelijk de eieren toe, het vanille-extract, roer de pecannoten erdoor en giet het mengsel in de taartvorm. Zet de taart weer in de oven en bak hem opnieuw tot hij goudbruin is. Houd er rekening mee dat de vulling bij het schudden in het midden een beetje moet wiebelen. Laat het minstens 1 uur in de dunne laag afkoelen. Serveer het dan met glucosestroop en wat extra pecannoten.

Geniet van het spelen van Hazel And Mom's Recipes: Pecan Pie kookspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie bakspellen die je zou moeten bekijken:

  1. Kitty's Bakkerij
  2. Milkshake Café
  3. Verrassing bakken