Festival Vibes-make-up on Prinxy

Festival Vibes-make-up spelen op Prinxy

Het verhaal over Festival Vibes-make-up

Stap in de glamoureuze wereld van Coachella Festival met het spannende nieuwe meidenspel genaamd Festival Vibes Makeup . Ga op een kleurrijke reis met de prachtige Ellie, die zich klaarmaakt om het grootste en hipste festival van het jaar bij te wonen: Coachella!

Festival Vibes Makeup is niet zomaar een spel, maar een carnaval van kleuren en stijlen, dat de levendige geest van het Coachella Festival weerspiegelt. Het wakkert de innerlijke visagiste van iedereen aan die speelt, waardoor Ellie verandert in een oogverblindende festivaldiva. Tijdens het spelen van dit Prinxy-make-upspel kunnen jullie dames de sensatie ontdekken van mixen en matchen, waardoor funky, boho- of grunge-looks ontstaan. Het doel is om Ellie's schoonheid te accentueren en tegelijkertijd een dramatisch statement te maken op het langverwachte festival ter wereld. Laten we beginnen!

De voorbereiding begint met neonmake-up , verweven met een pop-artistieke look. Blader met je vingers door de uitgebreide collectie levendige oogschaduws, gekleurde mascara's, glanzende lippenstiften, sprankelende wenkbrauwglitter, stralende gezichtsedelstenen en een scala aan sieraden en prachtige accessoires, en selecteer jouw favorieten om een neonmake-uplook te creëren waarmee ze opvalt. van de menigte. Vergeet niet, dames, dat haar een verlengstuk is van de look, en dat prachtige kapsels de make-over compleet maken. Eén look waar kleine kunstenaars zich in kunnen verdiepen is een vurige combinatie van neon-oogschaduwtinten, gecombineerd met neon-mascara en gecombineerd met neon-lippenstift. Aangevuld met iriserende edelstenen rond haar ogen en een dun voorhoofd, straalt de look een wilde regenboogstijl uit. Een andere look die kan worden gecreëerd, speelt met pastelkleurige oogschaduw, zachtroze lippenstift en eigenzinnige gezichtssieraden, waardoor een element van zachtheid wordt toegevoegd aan de levendige kunstzinnige sfeer.

In het tweede deel van het spel maakt Ellie kennis met een boho-Azteekse make- uplook. Hier kun je kiezen uit een brede selectie aardetinten oogschaduw, gekleurde mascara's, opvallende lippenstiften en wenkbrauwglitter. Het echte hoogtepunt van deze look zijn de tribal-geïnspireerde schmink en Azteekse tatoeages die over het gezicht, de nek en de borst kunnen worden verspreid om een authentieke Boheemse sfeer te creëren. Een look hier zou een terracotta oogschaduwbasis, een zwarte mascara en een diepe, rustieke lippenstifttint kunnen bevatten. Met ingewikkelde Azteekse tatoeages uitgerekt over de nek en gezichtsverf die het voorhoofd en de wangen accentueert, straalt deze look een scherpe boho-Azteekse sfeer uit. Een andere mogelijke look biedt een zachtere benadering met koraalkleurige oogschaduw, getinte mascara, nude lippenstift en subtiele tatoeages in combinatie met symmetrische gezichtsverf.

Het volgende is de grunge-make- uplook. Hier experimenteert Ellie met rokerige oogschaduw, gekleurde mascara's, donkere lipkleuren en krachtiger dan ooit wenkbrauwglitter. Het verschil ligt hier in de lichaamsedelstenen die Ellie's huid versieren en de grunge-look begeleiden. Er zijn verschillende kapsels en accessoires beschikbaar als aanvulling op de donkerdere, rebelse make-up. Eén edgy look kan bogen op een dramatische donkere oogschaduw, bordeauxrode lippenstift en zwarte mascara, in contrast met een verleidelijke zilveren wenkbrauwglitter. Deze look wordt verder verbeterd met kristallen lichaamsedelstenen en een nieuw kapsel. Een ander grunge-persona zou een houtskooloogschaduw met zwarte mascara, een karmozijnrode lippenstifttint en een contrasterende gouden wenkbrauwglitter omvatten. Een reeks lichaamsedelstenen die voorzichtig over de huid zijn verspreid, samen met een rommelig knotje, slagen erin de hardere aspecten van de grunge-make-up in evenwicht te brengen.

Maar het festival is niet zomaar een eendaags evenement. Elke dag is een nieuwe kans om met verschillende looks te experimenteren en je te identificeren met een nieuwe favoriet. Dat is wat Ellie en jullie dames geïntrigeerd en betrokken houdt. Veel plezier met het spelen van het Festival Vibes Makeup -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door alle opties in dit online spel voor meisjes te bladeren.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook anderemake-upspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Zeemeermincore make-up
  2. TikTok bloementrends
  3. Monsterella fantasiemake-up