Woensdag zachte meisjesmake-up on Prinxy

Woensdag zachte meisjesmake-up spelen op Prinxy

Het verhaal over Woensdag zachte meisjesmake-up

Ontdek een frisse mix van gotische charme en zachte meisjesesthetiek in het nieuwe make-upspel Wednesday Soft Girl Makeup . Verander de look van de iconische Wednesday Addams door middel van een reeks transformatieve make-upfasen, waardoor dit Cult Classic-personage een trendy esthetische revisie krijgt terwijl hij langs de fijne lijn van excentriciteit walst.

Wednesday Soft Girl Makeup is niet zomaar een spel, maar een trendy experiment waarin wordt gespeeld met een karaktertransformatie van donker naar licht. Met dit spel kun je jezelf vrijuit uiten, de grenzen van je verbeelding testen en de typische gotische esthetiek opnieuw definiëren met borrelende, zachte meisjesvibes. Word haar stylist en tover Wednesday Addams om tot een virale internetsensatie, net als de zachte meiden!

De game is verdeeld in drie unieke eenheden, die elk jullie dames uitnodigen om een thema-make-uplook voor woensdag te creëren, waarbij je talloze oogschaduws, mascara's, lippenstiften, blosjes en accessoires ontdekt. In unit één zijn roze blos en glanzende lippen aan de orde van de dag! Creëer eindeloze make-uplooks, van de bedauwde, rode wangen tot sprankelende, glanzende lippen. Kies voor zoete sereniteit met een vleugje babyroze blos, een parelroze glans en delicate parelaccessoires die een zachte, onschuldige charme uitstralen. Ontdek de chique roos met een roze blos en een heldere, glitterlipgloss, scherp weergegeven met zilveren, gotische accessoires voor een leuke twist. Of betreed het rijk van bloemblaadjes, met een lichtbruine blos en een lipgloss van suikerspin, gecombineerd met sierlijke bloemenaccessoires voor een onverwachte speelsheid.

Het tweede deel gaat over het prachtige spel van oogschaduw, steentjes en glitterwenkbrauwen. Breng je creativiteit tot leven met Mystique Mirage, een enthousiaste mix van duo-chrome oogschaduw, gecombineerd met strass-accenten en glitterwenkbrauwen die glinsteren als sterrenstof tegen de nachtelijke hemel. Voor een gedurfde aanpak is er de maankunstmake-up, die holografische oogschaduw, zilverglitterwenkbrauwen en parelaccessoires accentueert. Je kunt ook kiezen voor galaxy-glitter, met veelkleurige, met glitters doordrenkte oogschaduw, kristallen wenkbrauwen en hemelse oversized accessoires.

Het derde en laatste exemplaar zit vol sproeten en neuspatches voor die zachte meidensfeer! Zonovergoten pracht versterkt de charme met gouden sproeten, een nepneuspatch en goudkleurige make-up. Intersectioneel benadrukt de dromerige schemering roze sproeten, gecombineerd met mauve oogschaduw en een bijpassende liptint. Omarm een frisse persoonlijkheid met sprookjeslandfantasie, met pastelkleurige sproeten, paarse neuspatches en magische, op Candyland geïnspireerde accessoires.

Onthoud dat in de wereld van Wednesday Soft Girl Makeup de enige grenzen de grenzen zijn die je zelf stelt! Laat het bekende los, durf spannende nieuwe mogelijkheden te betreden en schilder je canvas - Wednesday Addams - met de tinten van je verbeelding. Duik erin en beleef veel plezier met deze trendy revolutionaire kijk op een klassiek personage!

Veel plezier met het spelen van het Wednesday Soft Girl Makeup- spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door alle opties in dit online spel voor meisjes te bladeren.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Wednesday Addams Games van Prinxy.app proberen:

  1. Woensdag Donkere Academia
  2. Woensdag Lichte Academia
  3. Popcultuur Halloween Halloween-make-up