Make-uptrends voor het nieuwe jaar on Prinxy

Make-uptrends voor het nieuwe jaar spelen op Prinxy

Het verhaal over Make-uptrends voor het nieuwe jaar

Stap in de glamoureuze wereld van vakantiemake-up met het spel New Year Makeup Trends . Dit leuke make-upspel is jouw ticket voor urenlang creativiteit, feestelijk plezier en mode. Ons stralende trio, Kiki, Olivia en Ellie, is klaar om er glamour uit te halen voor het laatste feest van het jaar, en ze hebben jouw deskundige hulp nodig. Doe je mee?

De New Year Makeup Trends-game voor meisjes is jouw kans om oudejaarsavond in stijl te vieren en Kiki, Olivia en Ellie te helpen het nieuwe jaar in te luiden en er op hun best uit te zien. Met unieke stijlen, verbluffende make-upopties en outfits om voor te sterven, is dit spel precies het hoogtepunt dat je nodig hebt om het jaar af te sluiten! Jouw vaardigheden kunnen onze meiden helpen om op de meest glamoureuze manier afscheid te nemen van het oude en hallo te zeggen tegen het nieuwe.

De aftrap voor ons stijlvolle trio is de altijd sprankelende Kiki, klaar om het nieuwe jaar in te schitteren. Haar doel? Bereik de perfecte balans tussen glamour en glitter. Je hebt een scala aan oogschaduwopties, variërend van glinsterende roze, paarse en blauwe tinten, de ene nog aantrekkelijker dan de andere. Voor Kiki's eerste look kunnen een vleugje roze glans op de oogleden, flirterige mascara, een zachte blos en een snoeproze lip een verbluffende keuze zijn. Of je kunt creatief worden en een scherper kapsel kiezen met intense paarse schaduwen, volumegevende mascara, een roze blos en een opvallende bessenlip. Waarom speel je niet met een verloop van blauwe schaduwen, verlengende mascara, perzikkleurige blos en een koel roze lip? Met een brede selectie iconische kapsels en iriskleuren om elke look compleet te maken, kun je je creativiteit de vrije loop laten. Wat betreft haar outfit? Dans de hele nacht door, gekleed in tops met pailletten of kant, gecombineerd met glinsterende sieraden en feestelijke haaraccessoires. Niets zegt tenslotte meer 'feest' dan een strategisch geplaatste sprankeling.

De volgende in de rij is Olivia, die helemaal draait om die kostbare, met juwelen getooide oogschaduw-glamour. Haar aanpak draait om het trekken van hoofden en het vastleggen van licht. Waarom zou je voor Olivia's eerste make-upoptie geen smaragdgroene oogschaduw combineren met dramatische mascara, een vleugje blos en een glanzende nude-lip? Je zou een saffierblauwe schaduw kunnen gebruiken met contrasterend zachte mascara, perzikkleurige blos en een donkere pruimlip. Je kunt zelfs een exotische mix van roségoud en bronzen schaduw proberen met versterkende mascara, natuurlijke blush-tinten en een glanzende rode lip die de aandacht zou kunnen stelen. Elk make-upontwerp past uitzonderlijk goed bij een van haar trendy fluwelen tops. Voeg statement-sieraden en feestelijke haarstukken toe en maak van Olivia de koningin van oudejaarsavond.

Tenslotte hebben we Ellie, de trendsetter van dit leuke trio, die zich richt op 'out-of-the-box' kunstzinnige eyeliner-looks. Misschien zou een opvallende, grafische vleugel in het zwart voor haar eerste look, gecombineerd met bepalende mascara, een vleugje zachtroze blos en klassieke rode lippen haar doen opvallen. En dat is niet alles! Voor een stoere twist kun je een onderlijn in levendig blauw combineren met volumineuze mascara, een bronsachtige blos en met juwelen getooide nude-lippen. Laten we spelen met een metallic gouden voering en een knipoog geven naar het vuurwerk dat het nieuwe jaar verwelkomt, gecombineerd met verlengende mascara, een warme perzikkleurige blos en een levendige koraalkleurige lip. Aangevuld met een selectie kapsels, iriskleuren en opvallende gegolfde, met juwelen getooide of fluwelen topjes, is Ellie klaar om de hele nacht door te rocken. Voeg wat meer sprankeling toe met blingy sieraden en een fascinator die haar scherpe, kunstzinnige esthetiek compleet maakt.

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door alle opties in dit online spel voor meisjes te bladeren.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere nieuwjaarsspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Nieuwjaarsglitterfeest
  2. K-pop nieuwjaarsconcert  
  3. K-pop Nieuwjaarsconcert 2