Het verhaal over Ellie kerstmake-up

Geniet van de fantastische wereld van feestelijke schoonheid met het Ellie Christmas Makeup -spel voor meisjes. Dit make-upspel , een glinsterend symbool van de feestdagen, loopt over van vermakelijke gameplay, fantasierijk kunstenaarschap en boeiende kerstsfeer. Onze hoofdpersoon, Ellie, is op zoek naar drie unieke kerstmake-uplooks. Elke thema-eenheid van het spel richt zich op een andere feestelijke look, waardoor je innovatieve make-upstijlen, accessoires en meer kunt ontdekken. Dus, ben je klaar om Ellie te begeleiden op haar vrolijke make-overreis?

Trek je schoonheidshandschoenen aan en maak je klaar om vakantievreugde te verspreiden! Neem Ellie mee op een vrolijk ritje door het lookbook om de perfecte kerstkleuren te vinden, om de transformatie teweeg te brengen die klinkt met de magische kerstklokken. Laat je fantasie je leiden door het levendige kerstspektakel van de game. Breng Ellie's kerstsfeer tot leven, stuk voor stuk, met Ellie Christmas Makeup. Het is jouw kans om vakantietradities in de meest modieuze vorm te remixen. Wees de gids op haar fantastische reis, waardoor Ellie de ultieme uitdrukking van Kerstmis wordt met elke veeg en streek van je kerstmake-upmagie.

In het eerste deel begeleid je Ellie door het proces van het creëren van een rood-witte vakantielook, waardoor ze de titel Candy Cane Queen krijgt. Duik in het palet van rode en witte oogschaduw en geef Ellie's prachtige ogen een suikerpruimachtige twist. Om haar wimpers te accentueren is mascara een must. Kies vervolgens een bijpassende of contrasterende lippenstift, afhankelijk van de stijl die u nastreeft. Vergeet niet wat blush met een patroon aan te brengen om Ellie's wangen een roze glans te geven voordat je de look afmaakt met een vleugje prachtige nekverf. Maak haar Candy Cane Queen-transformatie compleet met op snoepgoed geïnspireerde haaraccessoires, sieraden en feestelijke kapsels.

Bereid je voor om te "sleeën" terwijl we de tweede eenheid binnenglijden, waar Ellie verandert in een oogverblindende kerstkoningin. Hier begint Ellie's make-upproces met oogschaduw geïnspireerd op kerstelementen zoals glinsterende bollen, fonkelende lichtjes en weelderige kerstboompatronen. Je kunt experimenteren met verschillende tinten en patronen om een kerstsfeer te creëren die warmte en elegantie uitstraalt. De mascara, lippenstift, gezichtsverf en nekverf zijn allemaal aanwezig om Ellie's perfecte vakantielook te creëren. Om een vleugje kerstsfeer toe te voegen, zijn kapsels en accessoires ondergedompeld in kerstmagie, zoals kerstmutsen, maretaken en rendiergeweien.

Zet je schrap voor een vrolijke transformatie in het derde en laatste deel van dit gratis te spelen kerstmake-upspel. Deze keer laat Ellie zich inspireren door iconische kerstpersonages, waaronder Rudolph, de Kerstman, de Grinch, de Notenkraker en de Sneeuwkoningin. Het creëren van een unieke look met een vleugje karaktergeïnspireerde creativiteit biedt een geheel nieuw niveau van opwinding. Met een ruime keuze aan oogschaduw, mascara, lippenstift, gezichtsverf en nekverf zijn de mogelijkheden eindeloos! Maak het geheel af met haaraccessoires, sieraden en kapsels met karakterthema om de kerstsfeer te belichamen.

Ellie Christmas Makeup is meer dan alleen een spel, het is een heerlijke mix van vakantie-entertainment en make-upcreativiteit. Met onbeperkte mogelijkheden voor personalisatie en boeiende thema's kunt u uw make-upkunsten onder de aandacht brengen terwijl u zich tegoed doet aan een vleugje vakantievreugde.

Veel plezier met het spelen van het Ellie Christmas Makeup -spel voor meisjes online op Prinxy.app

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door alle opties in dit online spel voor meisjes te bladeren.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere kerstspellen van Prinxy.app proberen:

  1. BFF's Wintervakantie
  2. Kiki's roze kerst
  3. Modedoos: Kerstdiva