Het verhaal over Glamoureus en glanzend

Maak je klaar voor glamour met Glam And Glossy , een fantastische speeltuin voor alle liefhebbers van make-upgames . Hier werk je samen met Ashley, Rose en Olivia en ontcijfer je de meest populaire make-uplooks! Ben je klaar om het magische proces van make-uptransformatie te ervaren?

Druk op de afspeelknop om Ashley, Rose en Olivia te volgen op hun reis om zichzelf uit te drukken door middel van make-up. Leer ervan, speel ermee, en uiteindelijk begin je misschien wel je eigen trends te bepalen! Dit spel voor meisjes is niet alleen een leuke afleiding. Het is een avontuur in de wereld van schoonheid, een praktische make-uptutorial en een absolute joyride voor degenen die gepassioneerd zijn door alles wat glamoureus is.

Breng de bal aan het rollen met onze eerste make-upmaestro, Ashley, onze door Euphoria geobsedeerde diva. Haar kenmerkende schittering komt van een betoverde schat aan glinsterende edelstenen. Duik in een palet van glinsterende oogschaduws, mascara's die je wimpers egaliseren, stralende blushes en statement lippenstiften. Transformeer Ashley in een echte Euphoria-godin en laat het plezier beginnen! En dat is niet alles. Voeg de perfecte finishing touch toe door de hipste accessoires uit onze fantastische collectie te kiezen: oorbellen, halskettingen, kronen of zelfs een gewaagde neusring.

De volgende is Rose, onze pop-upprinses. Haar make-upkit is versierd met een unieke kleuraccent die ongetwijfeld de aandacht steelt. Als haar visagiste, gewapend met levendige oogschaduw, verlengende mascara's, blozende blosjes en langhoudende lippenstiften kun jij een kleurrijk spektakel creëren! De kersentopping bestaat uiteraard uit een selectie opvallende accessoires - oorbellen, halskettingen, kronen, een scherpe neusring - wat jouw modeboot ook drijft!

Maak kennis met Olivia, onze metallic make-up-expert. Olivia's liefde voor metallics is aanstekelijk. Met een rijke set glinsterende oogschaduws, dikke en weelderige mascara's, gloeiende blosjes en glanzende lippenstiften is het creëren van haar kenmerkende look een waar genot. Ontdek en speel met sprankelende accessoires om haar look te perfectioneren.

Veel plezier met het spelen van het Glam And Glossy -spel voor meisjes online op Prinxy.app

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door alle opties in dit online spel voor meisjes te bladeren.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere make-upspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Barbiemanie
  2. Oefen op mij
  3. Zeemeermincore make-up