Extreme make-over: Ellie-editie on Prinxy

Extreme make-over: Ellie-editie spelen op Prinxy

Het verhaal over Extreme make-over: Ellie-editie

Het wachten is voorbij! Het vervolg van onze hitgame Extreme Makeover is er en deze keer nog beter! Met bijgewerkte graphics, nieuwe uitdagende taken en tal van schoonheidstips en -trucs, ben je in de Extreme Makeover: Ellie Edition getuige van de volledige transformatie van een mooi meisje. Ben je klaar om het eens te proberen?

Deze keer ga je met tiener Ellie naar vele opwindende schoonheidsplekken waar de wonderbaarlijke transformaties plaatsvinden. De Extreme Makeover: Ellie Edition-game neemt je mee in een make-overervaring op meerdere niveaus waarin ons mooie meisje zichzelf transformeert in een oogverblindende en elegante jongedame. Het enige dat u hoeft te doen, is op de afspeelknop drukken en de lange weg van een complete transformatie beginnen met een eerste taak.

Je geweldige werk om dit mooie meisje te transformeren begint met een ochtendroutine met grondig tandenpoetsen en bleken. Gebruik het juiste keukengerei om de oogverblindende witte glimlach op haar gezicht terug te brengen en voltooi de mondverzorgingssessie met een lipverzorgingsroutine. Het aanbrengen van een voedende lippenbalsem is verplicht als je wilt dat haar lippenstift langer blijft zitten, sla deze stap dan niet over. Begeleid haar vervolgens door een korte maar effectieve rekoefening en ga dan verder met Ellie's totale transformatie met een nieuwe taak die op je wacht. Benieuwd wat er hierna komt?

Klik op de derde bubbel op de schoonheidskaart en maak je klaar om alle stappen van Ellie's haarverzorgingsroutine te voltooien. Laat als haar haarstylist haar haar ontwarren, wassen en conditioneren. Föhn het en verras Ellie vervolgens met een gloednieuwe haarkleur en een chique nieuw kapsel. Het mooie aan het spelen van online haarspellen is dat je jezelf kunt uiten en zo gek kunt doen als je wilt. De kenmerkende haarkleur van Ellie is bijvoorbeeld goudblond, maar in dit spel kun je het in elke gewenste nieuwe kleur verven. Er zijn zowel zoete pastelkleuren als gewaagde kleuren om uit te kiezen, en je kunt de kleuren naar wens mengen! Ben je klaar voor wat meer?

Bereid je dan voor op het voltooien van een van de meest complexe taken in dit make-overspel met meerdere niveaus voor meisjes. Het is tijd om je vaardigheden als schoonheidsspecialiste te bewijzen en de vervelende acne op Ellie's mooie gezicht kwijt te raken. Maak je geen zorgen, deze schoonheidstaak lijkt erg op degene die je al hebt ervaren in de Extreme Makeover- game... behalve dat de cosmetica die je gebruikt deze keer beter is. Voltooi alle stappen van haar professionele gezichtsbehandeling, verwijder de puistjes en voed haar huid zodat deze er gezond en stralend uitziet.

Haar gezicht is nu klaar om verwend te worden met een kleurrijke make-upsessie. Klik op de volgende, durf haar professionele make-upset te openen en ga uit je dak met al die geweldige make-upproducten. Creëer schattige make-up looks met de verschillende beschikbare kleuren en stop niet voordat je tevreden bent met het eindresultaat. Ga je gang en kijk of je Ellie's volgende uitdaging kunt voltooien. Het lijkt erop dat haar handen een beetje geïrriteerd zijn en haar nagels een ramp zijn... maar dat is iets dat een hands- spa- sessie en een getalenteerde manicure aankan - zijn jullie het niet met me eens, dames?

Last but not least mag je Ellie's outfit van de dag kiezen. Duik in haar girly-chique garderobe en geniet van al die geweldige jurken, vrouwelijke tops en chique rokken. Help haar alle combo's te passen die je het leukst vindt en kies vervolgens de winnende outfit om haar op te kleden voor de dag. Accessoriseer het voor een complete look.

Klaar is kees! Ze ziet er geweldig uit! Maak een foto van je creatie en versier deze met schattige stickers en funky filters. Veel plezier met het spel Extreme Makeover: Ellie Edition voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om alle activiteiten in dit online make-overspel voor meisjes te voltooien

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie schoonheidsspellen die je zou moeten bekijken:

  1. Streaming make-over
  2. Ellie ochtendroutine
  3. Mijn nieuwe start make-over