Ellie: Maskne Gezichtsverzorging on Prinxy

Ellie: Maskne Gezichtsverzorging spelen op Prinxy

Het verhaal over Ellie: Maskne Gezichtsverzorging

Maskne is het nieuwe acne en samen met Ellie leer je hoe je het onder controle kunt houden! Doe mee met ons meisje in dit gratis te spelen make-overspel voor meisjes genaamd Ellie: Maskne Face Care , en leer van de beroemde huidverzorgingsgoeroe hoe je met je eigen acne om moet gaan terwijl je samen Ellie's acne-routine voltooit!

Veroorzaakt door een mix van zweet, cosmetica en contact met een gezichtsmasker dat voorkomt dat de huid ademt, is maskne hier om ons leven nog ingewikkelder te maken. Dus als u ook puistjes krijgt door het dragen van een masker, bent u niet de enige. De prachtige Ellie heeft er sinds afgelopen zomer mee te maken, maar gelukkig heeft ze geleerd welke schoonheidsproducten en cosmetica ze moet gebruiken en hoe ze het onder controle kan houden. Ga aan de slag met het schoonheidsspel Ellie: Maskne Face Care voor meisjes en ontdek stap voor stap haar Koreaans geïnspireerde minimalistische huidverzorgingsroutine. Wees dan bereid om ook enkele van haar make-uptrucs te leren! Vanwege het coronavirus zal ze het masker elke dag blijven dragen, maar ze weet precies hoe ze haar oogschaduw moet combineren met de gezichtsmaskers die ze draagt. Ben je nieuwsgierig om meer te leren?

Ellie's dagelijkse schoonheidsroutine begint met een reinigingsstap die erg belangrijk is bij het omgaan met maskne, en ze slaat deze nooit over. Ze leerde dat het gebruik van minder producten beter is voor haar huid, dus beperkt ze het aantal producten dat bij de reinigingsroutine betrokken is tot een minimum. Dus kom samen met Ellie in haar roze badkamer en voltooi samen de reinigingsstap, een van de belangrijkste stappen in dit make-overspel ! Breng een delicate olie-reiniger aan op haar hele gezicht en spoel het vervolgens af met warm water. Breng vervolgens een balsemreiniger aan en gebruik de reinigingsborstel die haar poriën diep reinigt. Met twee reinigingsmiddelen en een professionele borstel zou je de irritatie op Ellie's gezicht kunnen verminderen, maar er is nog wat werk aan de winkel. Breng een kalmerend bladmasker op haar gezicht aan en laat het een paar minuten intrekken, en gebruik dan een jade roller om haar gezicht te masseren. Dit zal een snellere opname van de producten in haar huid helpen. En met deze laatste stap is Ellie's dagelijkse schoonheidsroutine compleet.

Laten we nu haar make-uptrucs ontdekken! Begin met het aanbrengen van zonnebrandcrème over haar hele gezicht. Dit is een stap die ze nooit overslaat bij het omgaan met haar make-uplook, en het is ook een les die je niet mag vergeten. Wen aan het aanbrengen van zonnebrandcrème, ongeacht het seizoen. Je huid zal je belonen met een gezonde uitstraling en een natuurlijke gloed. Breng vervolgens een highlighter aan op de bovenkant van haar jukbeenderen, enkele druppels foundation op haar voorhoofd, ogen en jukbeenderen. Gebruik een kwast om de foundation te verdelen, breng dan een voedende lippenbalsem aan op haar lippen en ga verder met het aanbrengen van de make-up.

In dit online make-upspel voor meisjes richten we ons meer op Ellie's ogen. Ze maakt zich klaar om uit te gaan, dus de helft van haar gezicht zal bedekt zijn met een kleurrijk masker. Ze gebruikt nooit zware make-up onder het masker, en dit is om te voorkomen dat haar uitbraak van maskne erger wordt. Maar dat betekent niet dat je niet gek kunt worden met de kleuren die je voor haar ogen gebruikt. Er zijn tal van opties in de make-upset van Ellie, dus kies de oogschaduwkleur die je het leukst vindt. Kies vervolgens een mooie bloskleur voor haar wangen, vorm haar wenkbrauwen en maak Ellie's half-face make-up af met wat mascara. Dit type make-up is een van Ellie's grootste trucs, en jullie meisjes zouden het moeten lenen en het ook in het echte leven moeten toepassen.

Ze is bijna klaar! Ze heeft alleen een nieuw stoffen masker nodig om haar te beschermen terwijl ze buiten is tijdens de pandemie van het coronavirus, en jij mag kiezen welk masker je vandaag wilt gebruiken! Veel plezier met het Ellie: Maskne Face Care makeover-spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Makeover Games van Prinxy.app proberen:

  1. Extreme Makeover
  2. Mijn frisse start make-over
  3. Extreme make-over: Ellie-editie