Kylie Jenner schoonheidsroutine on Prinxy

Kylie Jenner schoonheidsroutine spelen op Prinxy

Het verhaal over Kylie Jenner schoonheidsroutine

Geloof het of niet, het schoonheidsregime van Kylie Jenner omvat het gebruik van basisproducten, en zelfs als ze toegang heeft tot een arsenaal aan schoonheidsproducten, houdt ze het graag simpel. Wil je er meer over ontdekken? Kom en speel het Kylie Jenner Beauty Routine makeover-spel voor meisjes online op Prinxy.app en leer van deze jonge schoonheidsmagnaat hoe je je gezicht schoon en stralend kunt houden in slechts een paar eenvoudig te volgen stappen.

In dit online celebrity-spel voor meisjes vind je twee van Kylie's schoonheidsroutines. Aan het begin van het spel leert ze je hoe je na een lange dag voor je teint kunt zorgen, en daarna deelt ze enkele van haar make-uptips en -trucs met je. Wat belangrijk is om in gedachten te houden is dat het niet de producten zelf zijn die zorgen voor een stralende teint, maar een dagelijkse verzorgingsroutine. Je mag het nooit overslaan!

Kylie Jenner brengt haar dagelijkse schoonheidsroutine in dit online spel voor meisjes, en jullie dames mogen de schoonheidstutorial die erin staat niet missen. Dus zijn jullie dames klaar om enkele van haar schoonheidstips en -trucs te ontdekken? Sluit je aan bij de beroemde schoonheidsmagnaat en ga aan de slag met dit online schoonheidsspel voor meisjes en begin met het voltooien van alle stappen van haar avondschoonheidsroutine. Was haar gezicht met delicaat schuim en gebruik dan haar favoriete gezichtsscrub met walnoot om de dode cellen op haar gezicht te verwijderen. Vervang een gezichtsscrub van een drogisterij nooit door droge ingrediënten die je in je eigen keuken kunt vinden. Hoewel ze de dode huidcellen op je gezicht verwijderen, zijn ze te schurend en kunnen ze je teint beschadigen. Bevochtig vervolgens een wattenschijfje met een paar druppels vanillemelktoner en klop het zachtjes over haar gezicht. Deze procedure verwijdert alle resterende producten op haar gezicht. Goed gedaan, dames. Breng vervolgens het vitamine C-serum aan, een lichte vochtinbrengende crème en een oogcrème die de donkere kringen onder haar ogen aanpakt. Dat is alles! Met 7 basisproducten is haar teint schoon en klaar om 's nachts te regenereren. Laten we vervolgens ook haar make-uproutine ontdekken!

Op de volgende pagina van dit online make-upspel leer je hoe je je natuurlijk ogende make-uplook kunt krijgen, net als die van Kylie. Breng eenvoudig de schoonheidscosmetica in de juiste volgorde aan en help Kylie Jenner met haar dagelijkse make-uplook. Is het je opgevallen dat ze vooral haar gezicht en lippen hydrateert? Hydratatie is de basis van make-up met een natuurlijke finish, dus vergeet niet om waternevel over je hele gezicht te sprenkelen en een beetje lippenbalsem aan te brengen voordat je de andere cosmetica aanbrengt. Ben je klaar voor wat meer?

Wat dacht je van een verkleedsessie met beroemdheden? Ga door en kies een coole outfit voor deze mooie realityster. In dit Kylie Jenner- aankleedspel vind je veel chique kledingstukken in mooie pastelkleuren. Selecteer degene die je het leukst vindt, stop ze in verbluffende combo's en kleed Kylie Jenner aan zoals je wilt. Vergeet haar outfit niet te voorzien van accessoires voor een complete look!

Veel plezier met het online spelen van het Kylie Jenner Beauty Routine -spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Celebrity Games die je zou moeten bekijken:

  1. BFF's van beroemdheden
  2. Zussen van beroemdheden gaan uit elkaar
  3. Mode-lookbook voor supermodellen