Het verhaal over Avatar make-up

Breng je make-upvaardigheden naar een hoger niveau met dit op Avatar geïnspireerde make-upspel! Olivia, Rose en Ashley zullen vanavond de première van de nieuwe film van Avatar bijwonen en ze willen hun make-uplook laten inspireren door de sfeer van deze film. Kom en help ze met hun prachtige make-up terwijl je het Avatar Make-upspel voor meisjes speelt!

De nieuwe Avatar-film wordt een opwindende en visueel verbluffende bioscoopervaring, en met onze exclusieve   make-upspel , de ervaring gaat verder dan de grote schermen. Ben je klaar om de planeet Pandora op een meer modieuze, meisjesachtige manier te verkennen? Kom dan aan de slag met de Avatar Makeup Game voor meisjes en bereid je voor om de perfecte looks voor onze mooie avatars te creëren.

In dit leuke meisjesspel ervaar je honderden make-upopties, van klassieke lipsticks tot wilde glitteroogschaduws. Laat je creativiteit de vrije loop en verken de levendige kleuren en patronen van de Avatar-wereld terwijl je begint met het creëren van een unieke make-uplook voor de mooie Rose. Ze is het eerste voorbeeld van hoe op Avatar geïnspireerde make-up elke look uniek en leuk kan maken. Met dit make-upspel kun je je door Avatar geïnspireerde look creëren en je creativiteit laten zien. Rose vroeg om een complexe make-uplook voor haar ogen, dus concentreer je op het accentueren van haar blauwe ogen met je favoriete tinten blauw, glitter en mascara. Dan kan je haar make-up afmaken met blauwe of paarse lippen en wat toffe accessoires. Ben je klaar om de volgende levendige make-uplook te ontdekken?

De volgende op de catwalk is Olivia, en je gaat aan de slag met een volledige gezichts- en halslook voor haar. Kies haar oogschaduw en lippenstift en richt je vervolgens op het bedekken van haar gezicht met een verfijnd ontwerp. Ik gebruikte een metallic blauw voor haar oogschaduw en poederroze lippenstift op haar lippen. Dit was een van mijn favoriete looks, maar je kunt brutaal zijn en kiezen voor blauwe lippenstift en verfijnde make-uplooks voor haar ogen.

Last but not least hebben we Ashley. Ze gaat voor make-up voor het halve gezicht en de hals. Hoe cool is dit? Je hebt alles wat je nodig hebt beschikbaar in de make-upkit van Ashely, dus voel je vrij om alles te proberen wat je leuk vindt voordat je de winnende look kiest. Met dit make-upspel krijg je een echte Avatar-ervaring – dus wees creatief en word een Avatar-make-upexpert!

Veel plezier met het online spelen van het Avatar Make Up -spel op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere make-upspellen van Prinxy.app proberen:

  1. Prinxy Winterella
  2. TikTok bloementrends
  3. Make-upstudio - Halloween