Leuk lipontwerp voor Marinette on Prinxy

Leuk lipontwerp voor Marinette spelen op Prinxy

Het verhaal over Leuk lipontwerp voor Marinette

Uitgebreid lipdesign is de nieuwe make-uptrend op sociale media en iedereen heeft het erover. De getalenteerde Marinette is ermee begonnen en vandaag laat ze je enkele van haar favoriete ontwerpen zien. Kom ze allemaal ontdekken in het spel Cute Lip Design For Marinette voor meisjes!

Nu wordt het tijd om met geduld op te schakelen. Marinette bracht tien unieke lipontwerpen mee en stap voor stap leert ze je hoe je ze allemaal kunt bereiken. In haar collectie kleurrijke en gedurfde ontwerpen vind je een grote verscheidenheid aan ideeën. Ben je klaar om een kijkje te nemen? Samen met je favoriete superheld creëer je zoete watermeloensuikerlippen, regenboogkleurige lippen, dramatische lippen in donkerpaars en enkele andere coole ontwerpen die je zult ontdekken tijdens het spelen van dit online make-upspel voor meisjes. Ben je klaar om te beginnen met het creëren van je allereerste statement lip design?

Druk vervolgens op de afspeelknop en selecteer een kaart van de 10 beschikbare kaarten. We hebben de lipkit voorbereid, alles wat je hoeft te doen is beginnen met het ontwerpen van je verbazingwekkend kleurrijke en leuke lipontwerp. Volg gewoon de make-uptips van Marinette en breng de lippenstifttinten aan op haar lippen. Afhankelijk van de complexiteit van het gekozen lipdesign, ga je minder of meer kleuren gebruiken. Breng de lippenstifttinten aan zoals afgebeeld en maak je ontwerp af met een paar coole piercings.

Als je klaar bent met het gekozen ontwerp, leg je je creatie vast en plaats je deze op de sociale media van Marinette. Ga dan verder en ontdek een gloednieuw ontwerp. Veel plezier met het spelen van gratis make-upspellen online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om prachtige lip-art-ontwerpen te maken in dit leuke make-upspel voor meisjes.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie lieveheersbeestjesspellen die je zou moeten proberen:

  1. Gestippeld Meisje Terug Naar School
  2. Gestippeld schoolmeisje versus superheld
  3. Lieveheersbeestje Mode Herfst In Parijs