Het verhaal over Streaming make-over

Deze schoonheidsmagnaat maakt zich klaar om weer een livestream te doen en jullie meiden mogen het niet missen! Stap achter de camera en ga aan de slag met het Streaming Makeover- spel voor meisjes en verander haar beautyvideo in een viraal verhaal.

Jenny's beautystreams zijn meestal complex en besprenkeld met veel tips en trucs. Daarin behandelt ze alle stappen van een langdurige make-uplook, promoot ze onmisbare schoonheidsproducten die beloven huidonvolkomenheden te verbergen, en leert ze haar volgers ook hoe ze thuis professionele make-up kunnen aanbrengen. Ze is hier goed in en haar volgers missen nooit hun online date. Ben je klaar om mee te doen?

In dit online make-overspel voor meisjes ben jij Jenny's assistent en samen creëren jullie twee meisjes een gemakkelijk te volgen dagelijkse schoonheidsroutine voor je publiek. Maar allereerst kan Jenny's gezicht wat voorbereiding gebruiken voor de make-upsessie. Gebruik een delicate filler om de fijne rimpels te vervagen en breng vervolgens een dunne laag primer aan die de verwijde poriën en mee-eters zal verbergen. Dat is magie! Met de juiste producten kan haar teint er onberispelijk en zelfs jonger uitzien dan ze is. Houd deze truc in gedachten ????

Laten we haar vervolgens helpen haar make-up te doen. Begin met het aanbrengen van een foundation met medium tot hoge dekking, een dunne laag concealer onder haar ogen en wat fixeerpoeder. Ga door met het vormgeven van haar wenkbrauwen, breng een natuurlijke kleur blos aan op haar jukbeenderen en kleur vervolgens haar oogleden met je favoriete oogschaduw. Leer hoe je een perfect kattenoog tekent in zwarte eyeliner en maak haar make-up af met zwarte mascara en een gewaagde lippenstiftkleur. Sprenkel wat setting spray over haar hele gezicht om ervoor te zorgen dat haar make-up gedurende de dag beter blijft zitten. Ja ???? en zomaar is er weer een beautytip voor jou! Nu sta je op het punt haar helemaal aan te kleden in een trendy topje naar keuze. Laat haar degene die je leuk vindt passen en versier de winnende met een gelaagde ketting en een haarspeld voor meisjes.

Er is meer! Je wordt nu uitgedaagd om je vaardigheden als interieurontwerper op de proef te stellen en de perfecte setting voor Jenny's beautyvideo in te richten. Geloof het of niet, een mooie achtergrond maakt de helft van de uitzichten uit, dus maak Jenny's kamer zo mooi mogelijk. Er zijn veel meubelstukken en meisjes-meisjesdecoraties om uit te kiezen... blader ze allemaal door, kies je favorieten en creëer een gezellig of modern ontwerp met schilderijen, lampen, foto's en bloemen naar keuze.

Als je klaar bent met al deze taken, ga dan live en geniet van de streaming met haar volgers. Veel plezier met het spelen van online makeover-spellen op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis terwijl je onze influencer helpt om alle schoonheidsstappen te voltooien in dit online make-overspel voor meisjes.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie schoonheidsspellen die je zou moeten bekijken:

  1. Extreme Makeover
  2. Ellie ochtendroutine
  3. Mijn frisse start make-over