Zachte meisjes winteresthetiek on Prinxy

Zachte meisjes winteresthetiek spelen op Prinxy

Het verhaal over Zachte meisjes winteresthetiek

Een leuke wintervakantie is alles wat deze 5 BFF's nodig hebben voordat ze weer naar de universiteit gaan, maar waar moeten ze heen? Meestal reizen ze samen, maar dit jaar gaan ze iets anders proberen. Dit jaar kozen ze elk een unieke bestemming voor de wintervakantie, maar ze houden zichzelf op de hoogte door elkaar veel foto's te sturen. Ben je klaar om mee te doen? Druk op play en maak je klaar om de mooiste winterbestemmingen te ontdekken in dit gratis te spelen aankleedspel   voor meisjes genaamd Soft Girls Winter Aesthetics.

Deze online modegame is een mix van alles wat momenteel trending is, en ik weet zeker dat jullie meiden er dol op zullen zijn. De game bevat vijf van je favoriete prinsessen dit keer als zachte meisjes , een brede selectie modieuze kledingstukken en accessoires, en een aantal verbluffende winterbestemmingen die wow zijn. De winter is niet het meest favoriete seizoen van velen, maar onze meisjes zijn er grote fans van. Tijdens het koude seizoen kiezen onze meisjes de hoogste hellingen uit om hun skivaardigheden te oefenen en de gezelligste huisjes om daarna te ontspannen, en dames zijn uitgenodigd om mee te doen! Doe mee met Elsa, Rapunzel, Assepoester, Belle en hun beste vriendin Emma in de Soft Girls Winter Aesthetics Dress Up Game voor meisjes en maak je klaar om hun favoriete reisbestemmingen te ontdekken tijdens het koude seizoen!

Je eerste stop in dit winterspel voor meiden zijn de besneeuwde hellingen in de Franse Alpen. Hier ga je samen met de beeldschone Emma skiën, en het is jouw taak om ervoor te zorgen dat ze er goed uitziet. Dus laten we eens kijken wat ze bij deze gelegenheid zou moeten dragen. Modieuze winterkleding in zachte, op meisjes geïnspireerde kleuren en prints domineren Emma's wintergarderobe, en jullie meisjes zijn de gelukkigen die de nieuwste trends ontdekken. Onder de selectie kostuums heb je ook een selectie van tweedelige outfits die je samenstelt in bijpassende sets of in niet-overeenkomende adembenemende looks. Zodra je de winnende outfit hebt gekozen, maak je haar look af met een krullend kapsel en accessoires naar keuze. Goed gedaan, dames! Stap in het vliegtuig en bereid je voor op de volgende ontmoeting met prinses Elsa!

Prinses Elsa reisde naar IJsland voor de wintervakantie en ze is hier om getuige te zijn van de magische dans van het noorderlicht. Help jij haar er geweldig uit te zien voor haar fotoshoot? Het gaat plaatsvinden op een betoverende plek waar prachtige lichten achter haar van kleur veranderen. Hoe cool is dat? Bekijk Elsa's cosy-chique garderobe, laat haar alle outfits passen die jij het leukst vindt en kies er een waarmee ze opvalt terwijl ze wordt omringd door het noorderlicht. Ben je klaar voor je volgende bestemming? Onze prinsessengame neemt je vervolgens mee naar Aspen, waar jij en Rapunzel een van de mooiste straten en schaatsbanen van de stad gaan ontdekken! Aspen is nu helemaal bedekt met helderwitte sneeuw en prinses Rapunzel kan niet wachten om de foto's vanaf hier te maken. Maar wat moet ze aantrekken? Mooie pasteltinten en knusse stoffen, schattige mutsen en handschoenen zullen haar helpen op te vallen. Ben je klaar voor wat meer?

Vervolgens wandel je samen met prinses Ariel door de ijzige straten van New York City. Ze gaat een meisjes-meisjes fotoshoot houden in het midden van Central Park, maar daarvoor moet je haar helpen bij het kiezen van haar chique outfit. Blader door de grote verscheidenheid aan bontjassen, tweedrokken en accessoires, mix ze tot een kleurrijke look en creëer een chique outfit die Ariel vandaag kan dragen! Voltooi haar soft-girl-look met een nieuwe make-uplook , en ga dan verder, en sluit je aan bij Belle, next!

Ons spel met winterthema zou niet compleet zijn zonder een uitstapje naar Belle's knusse huisje in de bergen! Geknuffeld voor de open haard en met een goed boek in je handen, gaan jij en Belle de beste tijd ooit hebben. Ga met je vingers door haar modieuze garderobe geïnspireerd door de Cottagecore-esthetiek en kijk welke mooie outfit je kunt kiezen voor Belle's gezellige fotosessie. Sla tot slot je creatie op en deel hem met je vrienden!

Veel plezier met het online spelen van het Soft Girls Winter Aesthetics -spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Winter Dress Up Games van Prinxy.app proberen:

  1. De wintervlucht van de zusters
  2. Wat te dragen: wintereditie
  3. Modetrends voor winterzusters