Frozen Christmas: extreme huismake-over on Prinxy

Frozen Christmas: extreme huismake-over spelen op Prinxy

Het verhaal over Frozen Christmas: extreme huismake-over

Nu de laatste herfstvakantie voorbij is, is koningin Elsa klaar om haar huis om te toveren tot een echt winterwonderland! Dit jaar heeft ze enkele van de schattigste kerstversieringen in handen gekregen, en nu kan ze beginnen met opknappen voor de wintervakantie. Zin om mee te doen? In de Frozen Christmas: Extreme House Makeover- game voor meisjes help je Elsa om stukken van Arendelle naar deze bevroren woestenij te brengen terwijl jullie twee dames Elsa's huis versieren voor Kerstmis. Veel plezier ermee!

Het is nooit te vroeg om met kerstversiering te beginnen, vind je ook niet, meiden? Laten we dan aan het werk gaan, maar niet voordat we koningin Elsa hebben geholpen bij het kiezen van haar knusse winteroutfit. In Elsa's wintergarderobe vind je veel knusse truien, minirokjes, spijkerbroeken en zelfs kleurrijke gebreide jurken om uit te kiezen. Kleed haar aan in je favoriete winteroutfit en combineer je selectie vervolgens met een donzige sjaal, met handschoenen of zelfs met schattige kerstachtige haaraccessoires. Ben je nog op zoek naar de schoenen? Die zijn er niet! Deze winter wil Elsa geen dag voorbij laten gaan zonder te gaan schaatsen met haar BFF's! In dit online aankleedspel voor meisjes wordt je uitgedaagd om Elsa's dagelijkse outfits te combineren met trendy schaatsen. Goed gedaan, dames! Ben je klaar om je ontwerpvaardigheden als volgende te bewijzen?

Pak dan een jas om je warm te houden en doe mee met Elsa outdoor. Het is tijd om Elsa's huis een kerstmake-over te geven! Klinkt leuk, hè? We hebben al alles voorbereid wat je nodig hebt voor deze leuke activiteit. Je kunt ermee gaan spelen en een extreme kerstmake-over voor Elsa's huis bedenken. Blader door de categorietabbladen die beschikbaar zijn aan de rechterkant van uw scherm en kies uit een grote verscheidenheid aan handgemaakte kerstkransen, kleurrijke lichten, bomen en andere thematische decoraties die u wilt gebruiken. Goed gedaan! Ben je toe aan een andere decoratietaak? Ga vervolgens naar de ijsring en help Elsa ook om deze plek mooier te maken.

Elsa's voorbereidingen voor de komende wintervakantie zouden niet compleet zijn zonder dat ze een kerstboom versiert. Keer terug naar huis en voltooi samen deze nieuwe ontwerptaak op Elsa's takenlijst. Er zijn veel boomornamenten tot je beschikking in dit decoratiespel voor meisjes, en je kunt letterlijk alles gebruiken wat je maar wilt. Blader door ze allemaal en kies uit een indrukwekkende selectie glimmende bollen, rode en witte zuurstokken, zelfgemaakte peperkoek, kleurrijke lichten en zelfs slingers die je het leukst vindt. Vergeet niet om ook een mooie stapel mooi ingepakte cadeaus uit te kiezen die je onder de kerstboom kunt leggen.

Last but not least, kies een feestelijke look voor Olaf, Elsa's trouwe vriend. De funky sneeuwpop kan vast wel een nieuwe outfit gebruiken voor de wintervakantie . Veel plezier met het spelen van het spel Frozen Christmas: Extreme House Makeover voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie kerstspellen die je moet proberen:

  1. Manie van kerstcadeaus
  2. Hoe Harley Kerstmis stal
  3. Prinsessen in Kerstland