Prinsessen Winter Baljurken Collectie on Prinxy

Prinsessen Winter Baljurken Collectie spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinsessen Winter Baljurken Collectie

Het winterseizoen loopt bijna ten einde, maar niet voordat we het goed hebben gevierd! Dit jaar was het koude seizoen vrij mild bij ons, en om de vriendelijkheid ervan te vieren, organiseren onze Disney-meisjes het winterbal. Jullie meiden zijn uitgenodigd om hen te helpen, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de mode-uitdaging die ze voor jullie hebben voorbereid! In het spel Princesses Winter Ball Gowns Collection speel je de rol van een beroemde modeadviseur en ben je opgeroepen om onze meisjes te helpen beslissen wat ze vanavond zullen dragen. Als koninklijke fashionista's moeten ze er glamoureus en prachtig uitzien! Ben je klaar om hen te helpen een goede indruk te maken?

Ga dan aan de slag met dit gratis te spelen aankleedspel voor meisjes en bewijs je koninklijke stilistische vaardigheden terwijl je onze prinsessen helpt zich aan te kleden voor dit glamoureuze winterevenement! Er zijn twee stijlen waaruit je kunt kiezen in dit online modespel . Er is de high fashion stijl met verfijnde designerjurken in gedurfde kleuren en delicaat borduurwerk, en er is de klassieke stijl met prachtige prinsessenjurken. Blader door de brede selectie elegante jurken, laat de meisjes je favorieten passen en selecteer de winnende.

Onze balhosts wachten al geruime tijd op zo'n glamoureus evenement, en nu ze de kans hebben om hun adembenemende jurken weer te dragen, willen ze er zeker van zijn dat ze de juiste kiezen. Dus wat dacht je ervan om dit prinsessen-aankleedspel te beginnen met het stylen van koningin Elsa ? Deze keer geeft ze haar kenmerkende kleur op en kiest ze een gedurfde kleur voor haar elegante jurk. Er zijn paarse opties voor haar avondjurken, er zijn ook koude grijstinten en zelfs jurken in zoetroze. Kleed haar aan in degene die je het leukst vindt voordat je de winnende kiest om te zien hoe ze je favoriete prinses staat. Accessorize strandjurk met hoge hakken, sprankelende sieraden, designer clutches en elegante kapsels.

De volgende in de rij om je geweldige stylingvaardigheden te ontdekken, is prinses Rapunzel . Elegante avondjurken, prachtig gedecoreerd met verfijnd borduurwerk en sprankelende edelstenen vullen haar garderobe, dus zorg ervoor dat ze er een paar past voordat ze beslist. Zodra de hoofdbeslissing is genomen, kun je haar haar stylen in een elegante opsteekkapsel, en vergeet niet om haar look af te maken met sprankelende sieraden.

Veel plezier met het spelen van het Princesses Winter Ball Gowns Collection- aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Winterspelen je moet eens kijken:

  1. Winterfeeën Prinsessen
  2. Eliza's geïnspireerde wintermode
  3. Prinsessen verwelkomen winterbal