Trouwjurk voor Ariana on Prinxy

Trouwjurk voor Ariana spelen op Prinxy

Het verhaal over Trouwjurk voor Ariana

De huwelijksklokken luiden voor Miss Ariana Grande ! De bruiloft vindt over een paar uur plaats en ze kan nog steeds geen jurk kiezen. Modeontwerpers verrasten haar met hun unieke creaties, en deze prachtige creaties maakten het haar nog ingewikkelder. Gelukkig heeft ze jou en twee bruidsmeisjes om haar te helpen beslissen over de winnende jurk. Ga aan de slag met het aankleedspel Trouwjurk voor Ariana voor meisjes en help onze blozende bruid er op haar best uit te zien op de langverwachte dag van haar leven!

In dit online celebrity- spel ga je samen met onze gelukkige bruid en haar vrienden op reis naar een bruidsjurkensalon waar je helpt bij het vinden van de mooiste jurk voor het evenement. Ben je klaar voor een leuk meidenuitje naar de bruidsjurkensalon? Schiet dan op, ga aan de slag met het aankleedspel Trouwjurk voor Ariana voor meisjes en help haar bij het kiezen van de winnende bruidsjurk. Eenmaal in de luxe trouwwinkel kun je bladeren en kiezen uit een selectie van 13 prachtige bruidsjurken, de winnende. Van prinsessenbruidsjurken tot jurken in zeemeerminstijl, kanten en zijden jurken, sprankelende witte jurken en mooie pastelkleuren, je kunt haar alle jurken laten passen die je leuk vindt. Kies dan een paar vintage veterschoenen, een lange sluier en een boeket. Style vervolgens haar haar in een elegante opsteekkapsel en neem de tijd om ook haar bruidsmake- uplook aan te pakken. Goed gedaan, dames!

Test je vaardigheden als modeadviseur opnieuw en help Ariana's bruidsmeisjes ook bij het kiezen van hun uiterlijk. Op de volgende pagina van dit online prinsessenspel voor meisjes ga je in op Elsa's bruidsmeisje-look. Ariana's wens voor haar bruidsmeisjes is om op te vallen, dus voel je vrij om koningin Elsa te verkleden in een vurige rode jurk, een strapless jurk met lovertjes of in een roze meisjesjurk. Maak haar verbluffende look af met de juiste sieraden, een designer clutch en een romantisch kapsel. Kleed vervolgens prinses Jasmine aan voor Ariana's grote dag.

Veel plezier met het spelen van het aankleedspel Wedding Dress For Ariana voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie bruiloftspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Bridezilla Ellie
  2. Eliza's hemelse bruiloft
  3. Mijn perfecte huwelijksplanner