Baddie Billie Evolutie on Prinxy

Baddie Billie Evolutie spelen op Prinxy

Het verhaal over Baddie Billie Evolutie

Billie's tweede album staat op het punt op de markt te komen, dus vieren we de lancering met dit geweldige aankleedspel voor meisjes genaamd Baddie Billie Evolution . Daarin gaan we door vier van Billie's iconische looks. In elke fase creëren jullie meisjes outfits die zijn geïnspireerd op de mode die ze droeg terwijl ze een bepaalde haarkleur had. Dus ben je benieuwd naar de vier iconische looks die we in onze Prinxy-game hebben gebruikt? Laten we dan aan de slag gaan!

We beginnen de reis met een van de favoriete looks van ons team, het platinazilveren haar. Het was een fase in haar leven waarin minimalisme en monochrome outfits in felle kleuren haar uiterlijk bepaalden, en dit is wat je gaat zien in het eerste deel van ons aankleedspel voor beroemdheden voor meisjes. Tegen een minimalistische achtergrond die je misschien herkent uit de video voor haar nummer 'Copycat', wacht een wit-grijsharige Billie Eilish om gekleed te worden in je favoriete monochrome set. Wat ga je voor haar kiezen? Kijk door de brede selectie van topjes en broekjes en kies je favoriete bijpassende set om haar op te kleden. Accessoriseer je selectie dan met coole zonnebrillen en wat extra grote nagels. Ben je klaar voor wat meer?

Klik dan op volgende, en laten we eens kijken welke prachtige oversized outfit je kunt kiezen voor een blauwharige Billie. De garderobe die we tot je beschikking hebben gesteld in het tweede deel van ons aankleedspel voor meisjes wordt beheerst door wit, zwart en blauw. Mix en match ze naar wens en maak de uiteindelijke look af met oversized kettingen en grote ringen. Vervolgens heb je te maken met een van Billie's meest iconische kapsels. Het neon-groene en zwarte kapsel is de volgende in de rij, en ik ben nu al benieuwd welke neon-outfit je voor haar gaat kiezen. In dit derde deel van ons modespel brengen we een nieuwe garderobe waarmee je kunt spelen. De outfits zijn geïnspireerd op de outfits die Billie naar verschillende evenementen droeg, sommige zijn effen groen, zwart en wit en andere zijn bedekt met complexe designerprints. Laat haar verschillende combinaties proberen, kies de winnende en maak Billie's look af met een paar lange nagels in een neongroene kleur.

De vierde verkleedeenheid is geïnspireerd op Billie's nieuwste haarlook en onthult een geblondeerde blonde Billie Eilish. De transformatie onthult een nieuwe fase in Billie's leven waarin ze merkt dat ze gelukkiger is dan ooit. Voor deze vierde verkleedeenheid hebben we een aantal vrouwelijke looks voorbereid in pastelkleuren en strakke kledingopties die in niets lijken op wat ze vroeger droeg. Bedenk iets moois voor haar!

PS We hebben alle stappen van Billie's haar make-over behandeld in ons spel Billie Blonde Transformation , waarom speel je het niet een keer?

Veel plezier met het online spelen van het spel Baddie Billie Evolution voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Celebrity Games van Prinxy.app proberen:

  1. Rivaliteit tussen beroemdheden onder tieners
  2. Celebrity Stardom-mode
  3. Glamoureuze levensstijl van beroemdheden