Prinses Magische Kerst DIY on Prinxy

Prinses Magische Kerst DIY spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinses Magische Kerst DIY

Kerstmis nadert heel snel en als je nog wat cadeaus nodig hebt om je geliefde familie en vrienden te verrassen met deze feestdagen, zorg er dan voor dat je het Princess Magic Christmas DIY- spel voor meisjes eens nader bekijkt. Handgemaakte cadeaus worden dit jaar erg gewaardeerd en met de juiste begeleiding kun je zeker prachtige cadeaus bedenken. Ben je klaar om wat te gaan maken?

Kom en sluit je aan bij onze schattige prinses in dit leuke vakantiespel voor meisjes genaamd Princess Magic Christmas DIY , en ontdek een voor een al haar unieke ideeën die je zou kunnen veranderen in statement-cadeaus. Het eerste item dat je vandaag gaat maken is een kerstlamp. Meng maïsmeel en scheerschuim om kunstsneeuw te maken en volg de stapsgewijze instructies van ons meisje om de potlamp te maken. Als je klaar bent, kies je een kersttopper en je bijzondere lamp staat klaar om je favoriete kamer in huis te verlichten. Goed gedaan, dames! Ben je klaar voor de zoete taak die we hierna hebben voorbereid?

Kerstmis zou niet compleet zijn zonder een partij versgebakken koekjes, dus nu gaan we heerlijke peperkoekkoekjes maken. De volgende kookspel is geïnspireerd op een Duits recept en is zeker het beste recept dat je zou kunnen proberen. Deze peperkoekkoekjes zijn vochtig, gewoon heerlijk en vormen de beste traktaties voor de feestdagen. Bak de boomvormige koekjes in de oven, decoreer ze met groen en wit glazuur en vergeet niet om je koekjesversieringssessie af te maken met wat kleurrijke hagelslag.

En tot slot zal onze prinses je leren hoe je de oude dingen een nieuw leven kunt geven. Heb je je ooit voorgesteld dat je oude oude sokken kunt gebruiken om knuffels te maken? Vandaag maken we een kerstkabouter, maar je zou nog veel meer kunnen maken! Lijm de onderdelen gewoon aan elkaar en maak je creatie af met een grote baard en een hoge hoed. Dat is het! Je hebt drie unieke cadeaus die zeker een goede indruk zullen maken.

Veel plezier met het spelen van het Princess Magic Christmas DIY -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie kerstspellen die je hierna zou moeten spelen:

  1. Prinsessen in Kerstland
  2. Ellie komt naar huis voor Kerstmis
  3. Kerst Peperkoek Kleurspel