Bloom Fantasy versus realiteit on Prinxy

Bloom Fantasy versus realiteit spelen op Prinxy

Het verhaal over Bloom Fantasy versus realiteit

Sluit je aan bij een van je favoriete Winx Club-feeën in dit online aankleedspel voor meisjes genaamd Bloom Fantasy Vs Reality , en kijk wat voor prachtige looks je kunt samenstellen voor deze prachtige roodharige fee. Deze tekenfilmgame portretteert Bloom op een nieuwe en realistische manier, waarbij het tweede deel van de game gericht is op de heldin uit de beroemde tv-serie op Netflix. Ben je klaar om mee te doen?

Je begint het plezier met de klassieke Bloom-fee uit de Winx Club- tekenfilms . In deze eerste verkleedsessie sluit je je aan bij de beeldschone gevleugelde fee op de Alfea-magieschool, en hier mag je haar helpen bij het kiezen van haar uiterlijk voor een nieuwe dag. Je zou moeten beginnen met het aanbrengen van haar make-up, dan zou je haar moeten helpen een nieuw kapsel te vinden, en vervolgens kun je haar aankleden. In de fantasiegarderobe van Bloom vind je enkele van de kleurrijkste feeënjurken die je ooit hebt gezien. Er zijn mooie jurken met ruches verkrijgbaar in een mix van mooie pastelkleuren, er zijn lange vloervegende galajurken, er zijn glinsterende aaitjes, prachtige hakken en een indrukwekkende selectie snoepkleurige sieraden om uit te kiezen. Mix en match ze zoals je wilt en bedenk een kleurrijke outfit voor onze prachtige fee. Maak haar sprookjesachtige look dan af met een kleurrijk paar doorzichtige vleugels. Ben je nu klaar om onze heldin uit de tv-serie te ontdekken?

Op de volgende pagina van het spel vind je de tiener Bloom die zich probeert aan te passen aan het leven in de Andere Wereld. Hier moet ze leren haar magische krachten te beheersen, en oh boy, dat is super moeilijk voor haar om te doen. Als normale tiener heeft Bloom een superchique garderobe die wordt geregeerd door alles wat in de winkels trending is. Ze heeft veel rolhalsblouses om uit te kiezen, hoodies, jeans, leggings ook! Maar wil je een meer vrouwelijke look voor ons meisje, mix en match dan een jurk met bloemenprint met een chique leren jack of met een oversized gebreid vest. Vergeet niet haar make- uplook hierna te doen. Voordat je de kans krijgt om je creaties te bekijken, word je uitgedaagd om de make-upstap te voltooien. Kan je het aan?

Veel plezier met het spelen van het Bloom Fantasy Vs Reality aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Fairy Games van Prinxy.app proberen:

  1. Feeën Prinsessen
  2. Tandenfee levensstijl
  3. Fairy's magische make-over