Het verhaal over Afstuderen kapsels

De afstudeerdag is aangebroken en prinses Belle is zo opgewonden om het podium op te gaan en haar diploma te halen. Maar voordat ze naar de ceremonie gaat, moet ze haar afstudeerlook afhandelen, en hier kunnen jullie meisjes haar helpen! Ga samen met haar aan de slag met het spel Afstudeerkapsels voor meisjes en help ons Disney-meisje bij het kiezen van haar afstudeeroutfit, make-up en kapsel terwijl je alle taken voltooit die ze voor je heeft voorbereid. Laten we haar helpen!

De dag van afstuderen komt eraan om Belle's prachtige reis door de middelbare school te voltooien, en het is zeker een dag die ze niet snel zal vergeten. Omringd door goede vrienden en familie, gaat ze voor de laatste keer naar de middelbare school, maar niet voordat ze zich laat verwennen door jouw bekwame handen. Laten we beginnen met wat haarverzorging! Gebruik een delicate shampoo en conditioner om het een professionele wasbeurt te geven, en neem dan de tijd om het goed te föhnen, zodat je het kunt stylen in het volgende level van dit gratis te spelen spel voor meisjes. Bekijk vervolgens de drie afstudeerkapsels die ze in gedachten heeft voor de grote dag, selecteer je favoriet en maak het opnieuw door de gegeven instructies te volgen.

Maar voordat u uw winnende optie kiest, moet u er rekening mee houden dat het afstudeerkapsel van Belle niet saai hoeft te zijn. Het gekozen kapsel ziet er niet alleen super schattig uit tijdens alle festiviteiten na de ceremonie, maar het zal ook een statement maken onder haar hoed. Het komt als aanvulling op Belle's look van de dag, samen met een chique outfit en een jurk naar keuze. Dus welk kapsel zou er het beste uitzien onder haar pet? Speelse golven zijn een klassieker als het gaat om afstudeerkapsels en zeker een optie voor Belle. Maar er is meer! Blijf spelen en ontdek de andere drie opsteekkapsels die we voor je hebben voorbereid in ons gratis te spelen haarspel voor meisjes! Er is de zijvlecht die zowel speels als chic tegelijk is, er is de laag getoupeerde paardenstaart die perfect past bij haar gediplomeerde stijl en de gedraaide staartjes. Volg daarna de stapsgewijze instructies en creëer het gewenste kapsel. Om ervoor te zorgen dat het de hele dag op zijn plaats blijft, fixeer je de rebelse haarlokken met haarspelden en haarlak.

Goed gedaan, dames! Laten we haar nu helpen de beste outfit te vinden voor de afstudeerfeesten. Er zijn enkele mooie jurken beschikbaar in Belle's garderobe, chique tops, plooirokken, pantalons en zelfs jeans om uit te kiezen. Maak een paar combo's, probeer ze allemaal en kies degene die je het leukst vindt. Ga door met dit leuke aankleedspel door Belle's outfit van accessoires te voorzien. Tussen de verscheidenheid aan gouden sieraden en designertassen vind je ook boeketten met kleurrijke bloemen en zelfs diploma's. Selecteer vervolgens ook een heldere make- uplook voor onze afgestudeerden. Waar moet je nog meer aan denken? De kleur van haar jurk en afstudeerpet. Het is een taak als modeontwerper waar je dol op zult zijn!

Veel plezier met het spelen van het Graduation Hairstyles -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Graduation Fashion Games van Prinxy.app proberen:

  1. BFF's afstudeerfeest
  2. Mijn zomermodedagboek
  3. Afstuderen kapsels