Voorbereiding Thanksgiving-feest on Prinxy

Voorbereiding Thanksgiving-feest spelen op Prinxy

Het verhaal over Voorbereiding Thanksgiving-feest

Slok, slok! Het is Thanksgiving Day en zoals elk jaar heeft de jonge Emily de leiding over het Thanksgiving-diner. Haar vrienden en familie zullen binnenkort arriveren, en er zijn nog een paar dingen die haar aandacht nodig hebben. Help jij haar met de laatste voorbereidingen? Ga samen met haar aan de slag met dit vakantiespel voor meisjes genaamd Thanksgiving Party Prep , en help de mooie Emily haar gasten te verrassen met een perfect diner!

Zorg allereerst voor haar vakantielooks. Herfst is Emily's favoriete seizoen van allemaal! Ze houdt van herfstgeuren en -kleuren, en het aanbrengen van laagjes in haar dagelijkse outfits is haar favoriete bezigheid. In dit aankleedspel voor meisjes ben jij Emily's persoonlijke modeadviseur en mag je haar verrassen met een unieke look die past bij het Thanksgiving-diner waarvoor ze zich klaarmaakt. Voor deze gelegenheid gaat ze die selectie kledingstukken en accessoires gebruiken die is geïnspireerd op de kleding van de pelgrim. Blader door haar indrukwekkende collectie sweaterjurken, mooie blouses met vakantieprints, broekjes en accessoires, mix en match ze en stel Emily's look samen voor het Thanksgiving-diner. Maak de gekozen outfit compleet met een mooie make-up look in herfstkleuren en een nieuw kapsel. Ze ziet er geweldig uit, vind je niet? Laten we Emily nu helpen met het dinermenu!

Ze heeft dit jaar tal van heerlijke gerechten op haar lijst staan, dus zorg ervoor dat je dit leuke kookspel tot het einde speelt om ze allemaal te ontdekken. Zorg ervoor dat je eerst je handen wast, stroop dan je mouwen op en laten we de kooksessie beginnen. Begin met het bereiden van de gearomatiseerde boter. Het is Emily's geheime ingrediënt voor het traditionele diner. Volgens onze amateurchef zorgt boter ervoor dat de kalkoen niet uitdroogt en geeft het ook een lekkere smaak aan de groenten die bij de kalkoen horen. Jullie meiden zouden de kookinstructies van Emily stap voor stap moeten volgen en leren hoe je haar kenmerkende gerecht zelf kunt maken. Goed gedaan, dames! Ben je klaar voor wat meer? Emily's Thanksgiving-diner zou niet compleet zijn zonder de traditionele pompoentaart. Ze heeft dit recept van haar grootmoeder en het is een van de favoriete desserts van de familie geworden. Emily maakt deze taart eigenlijk heel vaak in de herfst, maar op Thanksgiving, met alle dierbaren bij elkaar, smaakt hij beter. Steel wat tips en trucs van haar en probeer dit recept dan thuis bij je mama!

Last but not least is het tijd om de feesttafel te dekken. Schiet op, Emily's gasten komen eraan! Voer deze ontwerperstaak uit terwijl je doorgaat met het spelen van dit feestversieringsspel voor meisjes, en help de tafel zo mooi mogelijk te versieren. Kies feestelijke borden en glanzend bestek, kies servetten in je favoriete kleuren en vergeet niet om ook de lekkere kalkoen op tafel te zetten. Kies vervolgens de bijgerechten die bij deze lekkere geroosterde kalkoen passen en help Emily met het schrijven van haar jaarlijkse Thanksgiving-briefje. Ze maakte er een traditie van om te schrijven waar ze elk jaar dankbaar voor is. En jij? Waar ben jij dankbaar voor in 2020?

Fijne Thanksgiving en veel plezier met het spelen van het Thanksgiving Party Prep -spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Thanksgiving-spellen die je zou moeten bekijken:

  1. Ellie's gezellige herfstgeuren
  2. Prinsessen Thanksgiving Day
  3. Black Friday: winkelgekte