Vrouwenclub herfstmode on Prinxy

Vrouwenclub herfstmode spelen op Prinxy

Het verhaal over Vrouwenclub herfstmode

De herfst is gekomen en heeft de fantastische wereld in zijn koperen tinten geschilderd, en deze trendy BFF's kunnen niet gelukkiger zijn. Het is truienweerseizoen en ze kunnen niet wachten om de nieuwste trends van dit najaar te ontdekken! In het Sorority Fall Fashion- aankleedspel voor meisjes ben jij hun persoonlijke modeadviseur en help je ze om de herfst te verwelkomen door er schattig uit te zien in hun trendy gelaagde outfits. Speel het online op Prinsy.app!

Dus laten we in hun seizoensgarderobe graven om de favorieten van dit najaar te ontdekken. Oh meiden, jullie gaan de herfstmodetrends van 2020 geweldig vinden! Er zijn veel knusse truien in nudekleuren of grijstinten, er zijn gebreide truien in aardetinten, jeans, heel veel accessoires om uit te kiezen. Blader door alle coole gelaagde outfits in dit online prinsessenspel voor meisjes en voel je vrij om de outfits te kiezen die je het leukst vindt om prinsessen Ariel, Merida en Assepoester in prachtige herfstoutfits te kleden. Maak vervolgens de gekozen outfits af met nieuwe kapsels en sieraden naar keuze. Als je klaar bent met hun dagelijkse outfits, kun je jezelf uitdagen om hen ook te helpen met hun make-uplook!

In dit gratis te spelen make-upspel kun je de prinsessen Ariel, Merida en Assepoester verrassen met je vaardigheden als visagist, terwijl je daarna hun make-uplooks creëert. Bekijk de cosmetica die beschikbaar is in zowel pastel- als herfstkleuren en kies de tinten die je het leukst vindt voor elk meisje. Groepeer ze ten slotte en maak een foto van je creatie.

Veel plezier met het spelen van het Sorority Fall Fashion- spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie modespellen je moet eens kijken:

  1. Prinsessen herfstschakelaar
  2. Prinses favoriete herfst prints
  3. Ellie en Eliza herfstpatronen