Prinsy House Of Fashion on Prinxy

Prinsy House Of Fashion spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinsy House Of Fashion

Als jullie meisjes net zoveel van luxe mode houden als wij, wees dan klaar om een van de beste modespellen op internet te spelen! In Prinxy House Of Fashion organiseren we een privé-modeshow waar bekende modellen van over de hele wereld de meest populaire outfits presenteren van een luxe merk dat door iedereen wordt aanbeden, maar vooral door jullie dames. Ben je klaar om een kijkje te nemen?

Laten we dan aan de slag gaan met dit gratis te spelen aankleedspel voor meisjes, en bereid je voor om versteld te staan van de verscheidenheid aan prints, stoffen, ontwerpen en accessoires die we in ons spel hebben gebruikt. In Prinxy House Of Fashion ontdek je een mode-ervaring op de eerste rij waarin het goede humeur wordt bepaald door speelse kleuren, betoverende achtergronden, thema-kledingkasten en je favoriete personages.

De show gaat bijna beginnen, maar niet voordat je je magie hebt gedaan. In dit online aankleedspel voor meisjes speel je de rol van een getalenteerde modestylist en ben je verantwoordelijk voor het aankleden van de supermodellen voor de show. Ben jij klaar voor deze taak? Doe mee met het plezier achter de schermen en kijk welke adembenemende looks je kunt samenstellen voor de supermodellen die zich klaarmaken om op hun best de catwalk te betreden. Het eerste model dat je gaat verkleden is Kiki , een van onze favoriete Clony Girls, en ze gaat de sprong wagen in een kleurrijke outfit met bloemenprint. Ontdek de ultieme selectie zijden jurken, kies je favoriet om haar mee aan te kleden en versier de winnende met een paar sandalen met hoge hakken of met motorlaarzen. Vervolgens mag je het register veranderen en een outfit in neonkleuren met kristallen en pailletten proberen te creëren voor de beeldschone Gigi Hadid . Gigi is eraan gewend om alle hoofden om te draaien en is niet bang om te veel sprankeling tegelijk te dragen, dus durf haar uiterlijk buitengewoon te krijgen. Goed gedaan, dames! Ben je klaar voor meer?

De derde mode-uitdaging komt van onze coole Clony Girl Riri . Voor onze exclusieve modeshow draagt ze een van top tot teen bedrukte outfit, en jullie dames zullen haar speciale garderobe geweldig vinden. Riri's selectie kleding is zowel sportief-chic als girly-girl, en het mooie is dat je alles kunt mixen zoals je wilt. We hebben ervoor gezorgd dat de prints er geweldig uitzien, maar het is jouw taak om Riri's catwalk-outfit er fantastisch uit te laten zien. Ben je benieuwd naar Brian's kledingkast? Onze knappe jongen is geboren voor de catwalk en jullie meiden zijn hier om hem te helpen een goede indruk te maken. Combineer overhemden met bedrukte truien, poncho's of colberts en combineer je top met een losse broek of korte broek. Vervolgens kun je Brian's catwalk-look compleet maken met een oversized bril en een bedrukte boekentas.

Verderop maak je kennis met het 5e supermodel dat zich klaarmaakt om de catwalk te betreden in onze privémodeshow. Deze keer word je uitgedaagd om Ariana Grande aan te kleden. We hebben een vrouwelijke garderobe bewaard voor je favoriete beroemdheid waar roze en paars de regel zijn. De indrukwekkende selectie hoge hakken en de kostbaar ogende sieraden en clutches maken haar sweetheart look perfect af. Oh, en de achtergrond is absoluut om voor te sterven. Vervolgens maakt een nieuwe Clony Girl zich klaar om de schijnwerpers te stelen. Haar naam is Polka , en ze is ons lieve curvy supermodel dat je hierna gaat verkleden. Mooi en zelfverzekerd, Polka is niet bang om haar vlekkerige huid aan de wereld te laten zien. In dit aankleedspel voor meisjes mix je geruite prints, tweedstoffen en effen items in een adembenemende outfit die de moeite waard is. Zorg dat ze er goed uitziet!

Last but not least mag je ook de prachtige Kendall Jenner aankleden. We hebben een prachtige collectie avondjurken voor haar bewaard, vinden de beste om haar mee aan te kleden en vergeet dan niet om accessoires te gebruiken.

Veel plezier met het spelen van het spel Prinxy House Of Fashion voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je deze game leuk vindt, kun je ook andere Fashion Games van Prinsy.app proberen:

  1. TikTok herfstmode
  2. TikTok-trends: kleurenblok
  3. TikTok-trends: vriendjesmode