Verkleed Masha on Prinxy

Verkleed Masha spelen op Prinxy

Het verhaal over Verkleed Masha

Stel je modevaardigheden op de proef om te zien welke schattige look je kunt samenstellen voor de ondeugende Masha. Het kleine Russische meisje uit de populaire tekenfilms Masha en de beer heeft jouw hulp nodig om zich voor te bereiden op een nieuwe avontuurlijke dag in het bos. Ben je klaar om haar te verrassen met een nieuwe look? Ga aan de slag met het spel Masha aankleden voor meisjes en verkleed haar online op Prinxy.app!

Dit nieuwe aankleedspel portretteert het kleine Russische meisje en haar beste vriend, de Beer! Ze maken zich klaar om op een nieuw avontuur te vertrekken en het bos te verkennen waar ze wonen, maar niet voordat Masha haar outfit van de dag perfect heeft gemixt en op elkaar afgestemd. Het schattige meisje draagt meestal een mooie jurk met Russische motieven erop, maar vandaag kun je haar in alles laten kleden wat je maar wilt. Ben je klaar om door Masha's nieuwe garderobe te bladeren?

Naast haar kenmerkende jurk vind je in dit leuke tekenfilmspel ook veel snoepkleurige spaghettijurken en lange jurken met speelse prints die je kunt combineren met je favoriete witte overhemd. Maar er zijn ook enkele supercoole kostuums met een vakantiethema die je ook moet bekijken. Laat haar verschillende combo's passen en als je klaar bent, zoek dan naar accessoires om de gekozen outfit aan te vullen. Zorg ervoor dat je eerst een comfortabel paar schoenen uitkiest, en doe dan haar haar. Maak haar look vervolgens af met een meisjesachtige haarstrik of kies een van haar kenmerkende hoofddoeken of een coole hoed met fantasiethema. Ga dan helemaal los met de accessoires! Er zijn er zoveel dat je letterlijk elke look kunt maken die je wilt. Er zijn doorzichtige vleugels voor een kleine sprookjesachtige look, er zijn pluizige roze oren waarmee je haar in een paashaas kunt veranderen, en er zijn zelfs rekwisieten om haar in een Japans schoolmeisje te veranderen dat videogames speelt. Best cool, hè?

Mix en match de kledingstukken met je favoriete accessoires en creëer een mooie look voor dit mooie Russische meisje terwijl je Dress Up Masha online speelt op Prinxy.app! Veel plezier!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie meisjesspellen die je zou moeten bekijken:

  1. Ellie's Powerpuff-looks  
  2. Superheld nieuw avontuur
  3. Cave Girls Aankleedspel