Het verhaal over __naam__

Deze drie prachtige BFF's houden van verkleedpartijen! Dus besloten Ariel en Raponsje er een te organiseren waarbij alle aanwezigen een adembenemend kostuum moeten dragen, maar Assepoester weet niet wat ze aan moet! De voorbereidingen zijn in volle gang en u bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Ga aan de slag met het Princess At The Villain's Party- aankleedspel voor meisjes en kijk welke griezelige look je voor Assepoester kunt samenstellen terwijl ze zich klaarmaakt om een griezelig niet-Halloweenfeest bij te wonen!

Evils of the fairytales and princesses… Laten we eens kijken hoe deze samenwerking zal verlopen. In dit online prinsessenspel is het jouw taak om het engste kostuum voor Assepoester te vinden. De prinses heeft geen idee wat ze voor deze gelegenheid moet aantrekken, en ze rekent op je goede smaak en geheugen. Maar als we beslissen over haar feestlook, laten we dan door een selectie van beroemde schurkenlooks bladeren. In dit spel hebben we ze allemaal verzameld! Cruella, Maleficent, de Queen of Hearts, Harley Quinn, The Evil Queen, Ursula, Maleficent en vele anderen. Blader door al deze unieke schurkenlooks, stop als je het perfecte kostuum hebt gevonden en onthoud alle details. Ga dan naar de volgende pagina van het spel, blader door Assepoester's selectie kwaadaardige kostuums en kies de kledingstukken, accessoires en het juiste kapsel om Assepoester's schurkenlook te creëren. Kun jij haar de griezeligste van alle gasten op het feest maken?

Speel met donkere kleuren, ga uit je dak met de accessoires en verander prinses Assepoester in een echte schurk. Veel plezier met het spelen van het aankleedspel Princess At The Villain's Party voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie schurkenspellen die je zou moeten bekijken:

  1. Schurken buiten dienst
  2. Ellie's Villain-parfum
  3. Schurken Inspirerende modetrends