Prinses All White Night Party on Prinxy

Prinses All White Night Party spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinses All White Night Party

Eén exclusief feest en drie VIP-gasten allemaal op één plek. Kun jij de meiden helpen beslissen wat ze aan moeten trekken naar een feest waar de enige regel voor de gasten is om geheel witte outfits te dragen? Ga samen met hen aan de slag met het Princess All White Night Party- spel voor meisjes en laat ze glamoureus worden met haute couture en prachtige accessoires!

Dit geheel witte feest is een glamoureus evenement dat één keer per jaar plaatsvindt. Het is een van de meest verwachte feesten en onze fashionista's zouden het voor geen goud willen missen. Dit jaar is het hoofdthema de kleur wit. Iedereen die wordt uitgenodigd, moet in het wit gekleed zijn en het is een behoorlijk zware uitdaging om op te vallen voor de menigte. Maar niet voor Jasmine, Moana en Mulan! Het is tijd om hun gevoel voor stijl aan iedereen te bewijzen. Help jij ze een handje?

Ga samen met de meiden aan de slag met dit gloednieuwe prinsessen-aankleedspel en kijk welke sprankelende witte looks je kunt samenstellen voor deze BFF's die zich klaarmaken om het meest exclusieve feest van het jaar bij te wonen! In hun garderobe vind je de meest spectaculaire geheel witte kledingstukken en accessoires die je ooit hebt gezien, dus voel je uitgedaagd om ze samen te stellen in adembenemende feestoutfits. Er zijn chique feestjurken, bohemien midi-jurken met ruches, er zijn elegante vloervegende jurken en ook een indrukwekkende selectie mooie tops die je kunt matchen met een korte broek, een witte spijkerbroek of met trendy rokken. Kleed de meisjes aan en kijk hoe je de gekozen kleding kunt accessoriseren.

Als het op accessoires aankomt, zullen de opties die je in hun kledingkasten zult vinden zoveel chic aan hun outfits toevoegen. Je kunt kiezen uit de mooiste designer hakken, prachtige sandalen, glittersneakers, oversized sieraden en coole clutches. Deze accessoires zijn verplicht om vanavond de spotlights te stelen. Vergeet ze ook niet te adviseren over de feestkapsels.

Veel plezier met het krijgen van je favoriete Disney-prinsessen brutaal en stijlvol tijdens het spelen van het Princess All White Night Party-spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door alle categorietabbladen in deze online Disney-game te bladeren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Princess Party Games die je zou moeten proberen:

  1. Prinses slaapfeestje
  2. Prinsessen Feestmeisjes
  3. Prinses en Prins College feest