Blondjes versus brunettes: prom-uitdaging on Prinxy

Blondjes versus brunettes: prom-uitdaging spelen op Prinxy

Het verhaal over Blondjes versus brunettes: prom-uitdaging

Zes jonge prinsessen willen opvallen op het bal en ze hebben jou gevraagd om ze te stylen voor deze langverwachte avond van de middelbare school. Ze zijn altijd rivalen geweest, en het schoolbal is weer een kans voor elke bende om te bewijzen dat ze het beter doen. Het is tijd om deze eeuwige strijd tussen brunettes en blondines te beëindigen en je kunt het doen terwijl je de Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge aankleedgame voor meisjes online speelt op Prinxy.app!

Tijdens de middelbare schooljaren streden de blondines en een van de brunettes om de meest uiteenlopende thema's. Wie is er meer stijlvol en modieus, wie is de slimste, wie is de mooiste of het populairst op school. Gelukkig zal het bal van dit jaar alles regelen. Dus voel je vrij om aan de slag te gaan met dit gloednieuwe aankleedspel en help je favoriete Disney-prinsessen een einde te maken aan het eeuwige conflict tussen blondines en brunettes. Het is Elsa, Aurora en Assepoester tegen Sneeuwwitje, Moana en Jasmine! Wie denk je dat als overwinnaar uit dit conflict zal komen?

Word hun persoonlijke modeadviseur in dit online prinsessenspel , blader door alle beschikbare jurken en accessoires en kies een onberispelijke look voor elk meisje, zodat ze allemaal opvallen in de massa. Je kunt kiezen uit een indrukwekkende selectie vloervegende jurken, mini-jurken met pailletten, damesachtige midi-jurken en enkele van de chicste jumpsuits, de outfit die je vindt is geschikt voor elke prinses. Vul vervolgens elke gekozen jurk aan met elegante kapsels, designerschoenen met hoge hakken en sprankelende sieraden.

Veel plezier met het spelen van de Blondes Vs Brunettes: Prom Challenge-game online op Prinxy.app en doe je best om je favoriete meisjesbende te helpen deze modestrijd te winnen!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online prinsessen aankleedspel voor meisjes.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie GRATIS Prom Games die je zou moeten bekijken:

  1. Ellie Prom-stijl
  2. Prinsessenfeest Gala
  3. Van nerd tot Fab: Prom-editie