Woondecoratie: Jungle voor binnen on Prinxy

Woondecoratie: Jungle voor binnen spelen op Prinxy

Het verhaal over Woondecoratie: Jungle voor binnen

De indoor urban jungle-trend is momenteel enorm en overal op sociale media trending. Foto's en video's van kamers versierd met veel planten overstroomden Pinterest, Instagram en TikTok. Deze woontrend haalde ook de Prinxy.app, en de dapperste prinses van allemaal bracht hem! Merida woont nu in de grote stad, maar deze plantenliefhebber mist het om dicht bij de natuur te zijn, dus een klein stukje jungle naar binnen halen lijkt me een leuke uitdaging. Kom aan de slag met het Home Decor: Indoor Jungle- spel voor meisjes en help haar met deze ontwerperstaak!

De dag doorbrengen omringd door planten brengt veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Naast het feit dat ze koolstofdioxide opnemen en zuurstof afgeven die de lucht verfrist en schadelijke gifstoffen verwijdert, hebben onderzoeken aangetoond dat kamerplanten de concentratie en productiviteit verbeteren, stress verminderen en je humeur verbeteren. Het is ook een bekend feit dat buiten zijn en tijd besteden aan het kijken naar de natuur ons helpt om ons meer ontspannen en kalm te voelen, dus waarom zou u niet de hele dag van deze voordelen genieten? Stroop je mouwen op, dames, en laten we prinses Merida helpen haar leven in de grote stad te verbeteren met groene planten en bloeiende bloempotten rondom het huis!

In het Home Decor: Indoor Jungle- spel voor meisjes help je onze #planetlover haar huis te versieren om er een indoor jungle van te maken. Je begint met de woonkamer, de plek waar ze veel tijd doorbrengt als ze thuis is, en dan ga je verder met het inrichten van haar keuken. Als bonus beloont Merida je inspanningen met twee speciale lessen waarin ze je leert hoe je de planten in je huis kunt verzorgen. Met de juiste leraar kan iedereen leren van tuinieren te houden! Ben je klaar om je privé-tuiniersessie te beginnen met je favoriete Disney- prinses ?

Zoals we hierboven vermeldden, is de eerste ontwerptaak die je nodig hebt om Merida's woonkamer in een gematigd regenwoud te veranderen. De woonkamer van Merida is al gezellig ingericht met een lekkere bank en een hippe salontafel. Vervolgens kun je je vaardigheden als interieurontwerper bewijzen en de mooie planten selecteren die deze kamer gaan opfrissen. Blader door alle decoratietabs en kies de plantenmix die jij het mooist vindt. Er is een enorme variatie aan hangende bloemen aan de muur om uit te kiezen en ook uitgebloeide bloempotten die je voor het raam kunt zetten. Animeer vervolgens de kamer met een groot aquarium en een vogelkooi met een paar kleurrijke papegaaien. Wist je dat Merida het meest van hortensia's houdt? Deze lichtpaarse bloem doet haar denken aan de tuin van haar moeder! Helaas doet haar bloem het niet goed! Het heeft wat aandacht nodig, dus nu gaat ze je leren hoe je ervoor moet zorgen. Haal de bloem uit de kleine pot, doe wat verse aarde in een grotere pot en plant Merida's paarse hortensia weer. Ruim de bladeren op en giet vervolgens wat kunstmest. Dankzij jouw hulp gaat het een stuk beter met de bloem!

Goed gedaan, dames! Laten we doorgaan met dit online make-overspel voor thuis door nu Merida's keuken in te richten! Ze droomt ervan om van haar keuken een tropisch regenwoud te maken. Met de juiste bloemen en planten zorg je voor frisse en vochtige lucht in haar keuken, net als die in de jungle. Blader door alle tropische planten en kies degene die je het leukst vindt om Merida's keuken te versieren. Wees dan klaar om haar volgende plantenverzorgingssessie bij te wonen. Haar geliefde ficus zit in de problemen. Kleine rode beestjes eten zijn groene bladeren, en jullie twee meiden moeten voor dat vervelende ongedierte zorgen.

Last but not least, help Merida een prikbord te maken om andere plantenliefhebbers haar jungle te laten zien! Kies een thema, maak wat foto's en upload ze naar sociale media! Veel plezier met het spelen van het Home Decor: Indoor Jungle interieurontwerper-spel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie decoratiespellen je zou als volgende moeten spelen

  1. Net getrouwd! Huisdecoratie
  2. Prinsessen tuin wedstrijd
  3. Bevroren make-over: extreme make-over voor thuis