Modedoos: Glam Diva on Prinxy

Modedoos: Glam Diva spelen op Prinxy

Het verhaal over Modedoos: Glam Diva

In deze gloednieuwe aankleedgame voor meisjes , Fashion Box: Glam Diva genaamd, verkleedt ons beeldschone meisje Bonnie zich als een echte Barbie in een gigantische doos. Druk op de afspeelknop en doe mee met het plezier vandaag!

De laatste maanden is deze fashion box trend overal op internet te zien. De Kardashian-zussen en Beyonce behoorden tot de eerste beroemdheden die het leven in plastic mode-uitdagingen probeerden, en nu is het Bonnie's kans om de look vast te leggen. Ze gaat voor een glamoureuze diva-look en ze heeft jouw hulp nodig om er fantastisch uit te zien. Zijn jullie dames klaar voor een uniek aankleedspel ? Laten we dan aan de slag gaan met de Fashion Box: Glam Diva -aankleedgame voor meisjes en kijken welke chique look je kunt samenstellen voor onze mooie fashionista.

Begin met het laten zien van je vaardigheden als visagist. De make-up van een Barbie-pop wordt geaccentueerd door uitstekende oogmake-up en wordt aangevuld met een superzoete roze lippenstift. In dit online make-upspel voor meisjes hebben we de mooiste oogschaduwkleuren en lippenstifttinten verzameld die je kunt gebruiken om een romantische, glamoureuze of natuurlijke look te creëren voor je mooie echte Barbie-pop. Speel met je favoriete kleuren en om Bonnie's make-uplook compleet te maken, breng je zwarte mascara en een glinsterende blos naar keuze aan. Waar moet je nog meer aan denken? Een nieuw paar contactlenzen zal wat sprankeling toevoegen aan haar uiteindelijke look, dus zorg ervoor dat u ook een kleurrijk paar contactlenzen kiest.

Als je eenmaal klaar bent met Bonnie's make-uplook, kun je ook door haar glamoureuze garderobe bladeren! Daar vind je tal van glamoureuze avondjurken en cocktailtopjes die je kunt combineren met rokken met lovertjes, hoge hakken en sprankelende sieraden. Mix en match ze zoals je wilt, laat Bonnie een paar looks passen en kies dan de winnende. Een prinsessentiara en een kleine clutch passen perfect bij de popachtige look van ons meisje, dus zorg ervoor dat je degene kiest die haar look het beste complimenteren.

Veel plezier met het spelen van de Fashion Box: Glam Diva online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere modespellen proberen   door Prinsy.app:

  1. Prinxy Aankleden Terugspoelen
  2. Prinsy House Of Fashion
  3. TikTok-trends: vriendjesmode