Magische ponyverzorging on Prinxy

Magische ponyverzorging spelen op Prinxy

Het verhaal over Magische ponyverzorging

Maak je klaar om je eenhoornverzorgingsvaardigheden te bewijzen, dames! Een van je favoriete eenhoornpony's uit My Little Pony Friendship Is Magic heeft vandaag jouw hulp nodig! Ze is gewond en vies en heeft iemand nodig om haar te helpen! Kun je? Doe mee met Twilight Sparkle in dit online huisdierenspel voor meisjes genaamd Magical Pony Care !

Twilight Sparkle is een prinses en rommelige looks zijn niet haar ding. Ze vond het geweldig om te spelen met haar huisdieruil genaamd Owlowiscious, en nu moet de kleurrijke eenhoornpony het vuil en de oppervlakkige verwondingen verwijderen. Schiet op, ga samen met haar aan de slag met het Magical Pony Care- huisdierenspel voor meisjes en zorg stap voor stap voor je favoriete ponykarakter.

Begin met het verwijderen van de bladeren uit haar vacht. Gebruik een pincet, pak ze een voor een en sleep ze naar de lade. Verwen de schattige paarse pony dan met een warm bubbelbad. Gebruik warm water en delicate shampoo om haar lichaam te wassen, veeg haar daarna droog met een handdoek en föhn haar haar. Vervolgens moet je voor haar oren zorgen. Je moet ze schoonmaken met een watje om ze droog te houden en om verdere oorontsteking te voorkomen. Borstel vervolgens het korte haar van Twilight, maak haar voeten schoon en vervang haar gebroken hoeven door nieuwe hoeven. Met deze laatste taak is het zorgproces voltooid. Nu kunt u ook pronken met uw dierenartsvaardigheden!

Als persoonlijke dokter van Twilight Sparkle moet jij voor haar blauwe plekken zorgen. Je moet er ook voor zorgen dat ze gezond is en klaar is voor een nieuw avontuur. Gebruik een stethoscoop om haar hartslag te controleren, haar temperatuur op te nemen, haar wat pijnstillers te geven om haar te helpen met de pijn om te gaan en wat oogdruppels in haar ogen te gieten om haar zicht te verhelderen. Breng een magisch drankje aan op haar blauwe plekken om ze kwijt te raken, desinfecteer de krassen één voor één en vergeet niet kleurrijke pleisters op elke snee aan te brengen. Voltooi uw dierenartstaken door Twilight een vaccin te geven. Het lijkt erop dat ze er een heeft overgeslagen. Ze voelt zich nu stukken beter! Ben je klaar voor de toekomst?

Nu de wonden van Twilight zijn genezen, kun je haar verrassen met een koninklijk feestmaal! Geef haar wat wortels en fruit om te eten en wat water om te drinken. Last but not least word je uitgedaagd om met haar look of the day om te gaan. Op de volgende pagina van dit online Twilight Sparkle- aankleedspel kun je kiezen uit een selectie items en sprankelende accessoires die je het leukst vindt voor onze prachtige eenhoornpony!

Veel plezier met het online spelen van het Magical Pony Care -spel voor meisjes op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie Pet Games die je zou moeten proberen:

  1. Prinsessen Huisdieren Maker
  2. Miruna's avontuur: Dierenarts
  3. Superster Kitty Fashion Award