TikTok bloementrends on Prinxy

TikTok bloementrends spelen op Prinxy

Het verhaal over TikTok bloementrends

Deze zomer lijkt een vleugje bloemen te zijn wat make-uptrends betreft. In de TikTok Floral Trends- game van vandaag ontdek je deze levendige zomertrend en leer je hoe je drie verschillende bloemenlooks kunt creëren voor je favoriete Clony Girls!

Ben je klaar om een kijkje te nemen? Bij Prinxy.app draait alles om de bloemenlook en we zijn er zo dol op dat we deze zomer nog drie #FloralTrends- make-uplooks uitbrengen. In de eerste speelt Kiki, een getalenteerde artiest die je door haar make-uplook met eenhoornthema leidt, geïnspireerd door de magische wereld van deze fantasiewezens. Haar make-uplook opnieuw creëren is eenvoudig, je moet een paar basismake-upstappen volgen en je bent klaar om indruk te maken op al je vrienden tijdens het aanstaande strandfeest. Experimenteer met verschillende tinten oogschaduw en mix ze in eindeloze combinaties. Voeg dan wat glitter toe bovenop haar ogen en breng mascara, blos en een gewaagde lippenstift aan om haar look af te maken. Vergeet niet enkele sprankelende edelstenen te kiezen die een geweldige finishing touch aan je creatie zullen geven!

Goed gedaan, dames! Laten we nu opschieten en als volgende bij Olivia gaan. Ze kan ook jouw hulp gebruiken, maar houd er rekening mee dat haar uitdaging geen doorsnee make-upspelletje is   voor meisjes. Met zulke geweldige popachtige eigenschappen en een fantastisch gevoel voor stijl, is Olivia hier om je te laten zien wat ze in haar uitrusting heeft. Van glinsterende oogschaduwopties tot gloeiende markeerstiftopties, girly-stickers en TikTok trending accessoires, Olivia's make-uplook straalt originaliteit uit. Maak Olivia kleurrijk met een roze en gele look of geef haar een urban, trendy look met rode en witte oogschaduw. Maak Olivia's trendy look af met gewaagde mascara en glinsterende gezichtsstickers. Als je eenmaal een meesterwerk op haar gezicht hebt gemaakt, kies dan een aantal accessoires die haar look aanvullen.

Ik hoop dat je klaar bent voor wat meer, we gaan meteen verder met Regina's make-upsessie! Ze is zo klaar om een nieuwe look te proberen, jij ook? Deze keer wil ze koudgekleurde make-up proberen, en jij krijgt de kans om uit een heleboel ijsbloemontwerpen, bloemblaadjes en glinsterende edelstenen te kiezen diegene die haar het beste staan. Bekijk alle opties die we tot je beschikking hebben in dit derde make-upgedeelte, wees creatief en kijk welke zomerse make-uplook je kunt samenstellen voor onze prachtige meid hier.

Veel plezier met het online spelen van TikTok Floral Trends op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Blader met je muis door alle opties in dit online spel voor meisjes.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere TikTok-spellen van Prinxy.app proberen:

  1. TikTok-supermodellen
  2. TikTok gevlochten kapsels
  3. Crypto Gals TikTok-mode