Prinsessen lelijke trui leuk on Prinxy

Prinsessen lelijke trui leuk spelen op Prinxy

Het verhaal over Prinsessen lelijke trui leuk

Met nog maar een paar dagen te gaan tot de wintervakantie, zijn de coolste feesten aangekondigd en deze Disney-prinsessen zijn van plan ze allemaal bij te wonen. Vooral omdat prinses Jasmine dit jaar voor het eerst kerst viert, en ze willen dat ze ze allemaal ontdekt! Haar beste vrienden willen dat ze de volledige kerstervaring beleeft, en daarvoor hebben ze jouw hulp nodig. Kom samen met de meiden aan de slag met de Prinsessen Ugly Sweater Fun en help de drie BFF's om de beste kerst ooit te hebben!

Zoals je al weet, beginnen de voorbereidingen voor deze magische wintervakantie begin december en eindigen ze op kerstavond. En wat is het eerste dat we allemaal doen? We versieren het huis en de boom natuurlijk voor kerst! Zo gaan Anna en Ariel prinses Jasmine kennis laten maken met deze mooie feestdag! Sluit je aan bij de drie beste vrienden in dit online decoratiespel voor meisjes en help ze hun woonkamer op tijd op te fleuren voor Kerstmis. Versier de open haard met kousen, kaarsen, slingers, winterbloemen en kleurrijke lichtjes. Kies dan ook een aantal prachtige versieringen voor de kerstboom.

Als je klaar bent met deze taak als interieurontwerper, kun je de meiden helpen met de voorbereidingen voor het jaarlijkse Ugly Sweater Party! Dit is je kans om te pronken met je vaardigheden als modeadviseur in dit online prinsessenspel voor meisjes. Het lelijke-truienfeest is een dwaze en leuke traditie die Anna en Ariel hebben georganiseerd om hun vrienden te vermaken. Het is de perfecte traditie voor iedereen om lelijke kersttruien te presenteren, te ontvangen en te dragen. Hoe lelijker hoe beter! Help deze beeldschone prinsessen het bijna onmogelijke te doen en hun lelijke kersttruien er stijlvol uit te laten zien. Maar wees niet bang om er een beetje gek uit te zien, ik ben er vrij zeker van dat Anna, Ariel en Jasmine het niet erg zullen vinden. Vergeet niet te kiezen welke trui lelijk is, welke lelijker en welke lelijkst!

Veel plezier met het spelen van het Princesses Ugly Sweater Fun aankleedspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie kerstspellen je zou het volgende moeten spelen:

  1. BFF's wintervakanties
  2. Modetrends voor winterzusters
  3. Frozen Christmas: extreme huismake-over