Hazel And Mom's Recepten: Chocoladetaart on Prinxy

Hazel And Mom's Recepten: Chocoladetaart spelen op Prinxy

Het verhaal over Hazel And Mom's Recepten: Chocoladetaart

Hazel en mama zijn vandaag druk in de keuken. Ze proberen een gloednieuw recept uit. Bakken is hun favoriete bezigheid en deze keer hebben ze zin in iets zoets! Ze bakken een heerlijke chocoladetaart die superrijk en vochtig is en gemaakt met botercrème, kokoscrème of fruit. Je kunt meedoen en samen met Hazel van haar getalenteerde moeder leren hoe je dit heerlijke dessert zelf kunt maken. Dus ben je klaar om het eens te proberen? Ga dan aan de slag met Hazel And Mom's Recipes: Chocolate Torte kookspel voor meisjes, en leer hoe je dit lekkere dessert zelf kunt maken!

Bovenal moeten jij en Hazel alle benodigde ingrediënten vinden. Hazels moeder heeft de lijst opgesteld met alles wat ze nodig heeft, dus je hoeft alleen maar door alle keukenkastjes en de koelkast te kijken en ze allemaal te zien. Kun jij ze allemaal vinden voordat de tijd om is? Als je alles hebt voorbereid, kun je aan de slag met de baksessie. Houd er rekening mee dat er vier hoofdfasen zijn die je moet voltooien tijdens het online spelen van het kookspel Hazel And Mom's Recipes: Chocolate Torte voor meisjes op Prinxy.app! Voltooi ze allemaal om te leren hoe je samen met deze twee iconische personages de chocoladetaart ooit kunt maken.

Laten we vervolgens het cakebeslag maken. Volg de stapsgewijze instructies en meng de droge ingrediënten in de juiste volgorde. Voeg de eierdooiers toe, daarna de eiwitten en meng alles goed met een siliconen spatel. Het is belangrijk om de elektrische mixer op dit punt te vermijden. Anders verliezen de eiwitten hun elasticiteit en wordt de cake minder luchtig. Doe het beslag in een cakevorm en bak de cake 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en maak ondertussen de taartvulling.

Ze kozen voor de kokosroomvulling voor deze cake. Om het te maken moet je de bain-marie-techniek kennen, maar maak je geen zorgen meiden, het is makkelijker dan je zou denken. Zet een kom met kokosmelk en gelatine op een pan met kokend water en klop voorzichtig tot een romig en dik mengsel. Voeg de room toe tussen de cakelagen en neem dan de tijd om ook de chocoladetaart te versieren.

Geniet van het spelen van Hazel And Mom's Recipes: Chocolate Torte kookspel voor meisjes online op Prinxy.app!

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om te communiceren.

Vergelijkbare spellen

Hier zijn nog drie bakspellen die je zou moeten bekijken:

  1. Kitty's Bakkerij
  2. Milkshake café
  3. Verrassing bakken