Shopaholic Black Friday on Prinxy

Shopaholic Black Friday spelen op Prinxy

Het verhaal over Shopaholic Black Friday

Maak je klaar om te gaan shoppen met Selena Gomez in ons boeiende aankleedspel genaamd Shopaholic Black Friday ! Als stylist is het jouw taak om ervoor te zorgen dat Selena er fantastisch uitziet tijdens haar grote winkelavontuur. Met een verscheidenheid aan trendy kledingstukken die je kunt mixen, matchen en kopen, is dit spel een must-play voor elke modebewuste stylista!

Dus, ben je klaar om je modevaardigheden op de proef te stellen terwijl je de perfecte looks samenstelt en alle make-up- en outfitbenodigdheden koopt in een levendige, interactieve omgeving? Laten we dan je modereis beginnen door in ons glinsterende make-upspel te duiken. In eerste instantie zijn er slechts een paar make-upopties ontgrendeld, en dit betekent één ding: je zult je naar het winkelcentrum moeten haasten om er nog meer te kopen. Creëer snel een onweerstaanbare look met de opties die je tot je beschikking hebt, en ga daarna shoppen voor nog wat cosmetica. Bekijk de verlanglijst onder aan uw scherm en ontdek ze allemaal door te zoeken in de verscheidenheid aan opties in de winkelschappen. Houd ook de timer in de gaten en probeer zoveel mogelijk items te kopen voordat de tijd om is. Vervolg het mode-avontuur, ga terug naar de winkel en ontgrendel alle producten in Selena's make-upkit. Zodra ze allemaal zijn ontgrendeld, kun je helemaal uit je dak gaan met haar nieuwe make-uplook. Met Shopaholic Black Friday kun je experimenteren met eindeloze make-upopties, variërend van levendige oogschaduw tot glanzende lippenstiften, zodat Selena opvalt in het Black Friday-publiek. Of je nu kiest voor een zachte, romantische gloed of een dramatische avondallure, de keuze is helemaal aan jou. Met een grote verscheidenheid aan make-upopties binnen handbereik, waaronder felle lippenstiften, glinsterende oogschaduws en stralende blosjes, creëer je een make-over die Selena's natuurlijke schoonheid accentueert en haar beste eigenschappen benadrukt.

Met de perfecte make-uplook verzekerd, ga je verder naar de wondere wereld van onze verkleedunit . Als u de kledingunit binnenschuift, wordt u begroet door een reeks sensationele modestukken die wachten op uw deskundige aanraking. Wees creatief, mix en match de beschikbare opties en creëer een prachtige shoppinglook voor ons meisje. Ga dan weer naar het winkelcentrum en ga nog een keer winkelen. Vul Selena's herfstgarderobe met de nieuwste modetrends en beleef vervolgens veel plezier met het maken van trendsettende ensembles die Selena's persoonlijkheid weerspiegelen, zodat ze altijd in stijl is te midden van de Black Friday-razernij. Mix en match haar chique tops met stijlvolle broekjes, of kies voor een elegante jurk voor een moeiteloze, opvallende look. Vergeet niet om haar look af te maken met het juiste paar schoenen en blitse accessoires voor de perfecte vakantieglans!

Veel plezier met het spelen van het Shopaholic Black Friday -spel voor meisjes online op Prinxy.app

Spelbesturing

  • Gebruik je muis om door alle opties in dit online spel voor meisjes te bladeren.

Als je dit spel leuk vindt, kun je ook andere Black Friday-spellen van Prinxy.app proberen:

  1. BFF's Black Friday-winkelen
  2. Black Friday: Shopping-manie